Család

Gyerekeitől kért tanácsot legújabb filmszerepéhez Jennifer Garner

Az új filmjében ugyanis egy kamaszt kell majd alakítania a színésznőnek.
2023. November 30.
(Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images)

Jennifer Garner legújabb filmjének Los Angeles-ben tartott premierjén beszélt arról a People-nek, hogy amikor készült a szerepére, előtte „egy csomó kérdést” tett fel három gyermekének. Az új filmben, a Family Switch-ben ugyanis a színésznőnek egy kamaszt kell majd alakítania – érthető tehát, hogy tizenéves gyermekeit kérdezte.

Garner-nek és volt férjének, Ben Affleck színésznek három gyermekük van: idősebb lányuk, Violet 18 éves lesz a napokban, fiatalabb lányuk, Seraphina 13 éves, míg fiuk, Samuel 11 éves.

„Igen, határozottan odamentem a tinédzsereimhez, és feltettem nekik egy csomó kérdést. Mindannyian azt mondták: »Anya, megőrültél«” – mondta Garner.

Az új filmben a történetben szereplő család tagjai mindannyian testet cserélnek: az édesanya a kamasz lányával, az apa fiával, sőt, még a totyogós legkisebb testvér is a család kutyájával.

A kaotikus életű filmbéli család alapján a lap arról is kérdezte a színésznőt, hogy az ő tinédzser gyermekei milyenek. „A gyerekeim szórakoztatóak, okosak és nagyon szorgalmasak. A kamaszkori bohóckodásaik pedig a legalacsonyabb filmes besorolási szinten vannak, szóval rendben vagyok” – mondta el Garner.

A színésznő legidősebb gyermeke, Violet hamarosan egyetemre megy, amivel kapcsolatban megosztotta a People-lel, hogy „még nem fogta fel teljesen”, azért néha „vannak olyan pillanatok, amikor szíven üti”. „De eddig leginkább csak izgatott vagyok miatta” – tette hozzá.

Hogy mit szóltak gyerekei Garner új filmjéhez, illetve, hogy egyáltalán láták-e már, arra nem tért ki a lap. Korábban a színésznő arról beszélt, hogy a gyerekei egyébként nem nézik meg az összes filmjét, amire megvan az okuk – erről itt írtunk.