Család

Házasságuk titkáról beszélt Szekeres Adrien

Az énekesnő és férje huszonöt éve házasok.
2023. November 21.
(Fotó: press.tv2.hu/TV2)

Szekeres Adrien ánekesnő-dalszerző volt a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorán a vendége, ahol zenei producer, zongorista, zeneszerző férjéről és házasságukról is beszélt.

Az énekesnő és párja között több évtizednyi közösen töltött idő után is nagy a szerelem, írja az adást szemléző Blikk.

„A mi házasságunknak az egyik titka pont az, hogy folyamatosan ott vagyunk egymás életében. Nem csak a hétköznapokban, hanem a színpadon és a színpad után is, és csomó mindent együtt élünk meg. Ő úgy tud a társam lenni, hogy mindig hátrébb van egy picit, fél méterrel vagy egy méterrel, mint én, és nem csak fizikai értelemben. Ő mindig úgy mutatkozik be – ha valaki nem tudja elsőre a telefonban, ki az a Kiss Gábor –, hogy Szekeres Adrien férje. Azért ez szerintem egy férfitől nagyon szép dolog, és nagyon nehéz is lehetett neki, főleg az elején ezzel szembesülni” – idézi a lap Szekeres Adrient.

A teljes videót itt lehet megnézni:

Az énekesnő és férje 25. házassági évfordulójukon augusztus elején újra összeházasodtak. Szekeres Adrien a különleges napról megosztott egy bejegyzést is, ami szerint számára mindez meglepetés volt, ő egy ünnepi vacsoráról tudott, férje szervezte meg a ceremóniát.

A párnak két gyermeke van, két lányuk van: Csillag Jázmin húszéves, míg Emília Gréta tizennyolc éves. Fiatalabb lányuk szülei nyomdokaiba lépve maga is dalokat ír és énekel.