Család

Nem lehetett koszorúslány, mert túl sokat hízott terhesen

Minden képzeletet felülmúl, ahogy ez a menyasszony „megbüntette” a barátnőjét csak azért, mert kikerekedett a várandósság alatt.
2024. Május 14.
Csinos kismama
Fotó: Getty Images

A két nőt hosszú-hosszú évek óta fűzte össze barátság, és többször is megbeszélték, hogy ha egyikük megházasodik, felkéri a másikat koszorúslánynak. Ez egy nevetséges kifogás miatt azonban mégsem valósult meg…

A kilók miatt kapott kosarat

Ráadásul a hoppon maradt barátnő, aki lelkesen készült a feladatra, a Facebookról tudta meg, hogy egyik napról a másikra ki lett zárva a koszorúslányok közül. „Az esküvőjére készülő barátnőm megosztott egy bejegyzést, amiben megjelölte négy másik barátnőjét, mondván, összeállt a koszorúslányok csapata. Már ez nagyon szíven ütött, de azzal nyugtattam magam, hogy csak valami félreértés történt” – idézte fel a rossz emlékeket.

Hogy tisztázni próbálja a helyzetet, gratulált a menyasszonynak és a kiválasztott lányoknak, remélve, hogy gyorsan felkerül ő is az illusztris listára. Erre azonban hiába várt! Az ara megírta neki, hogy teljes szívéből szerette volna őt is a koszorúslányok között látni, ám az alkalomra kiválasztott, egyforma ruha rajta most nagyon nem mutatna jól.

„A stílusa nem passzolna a mostani formádhoz, én pedig nem szeretnélek kellemetlen helyzetbe hozni vele” – egész pontosan így fogalmazott.

„A lányok, akik velem ellentétben kiérdemelték a koszorúslány címet, mind nagyon csinosak, pont úgy, mint a menyasszony. Én most nem vagyok vékony, és a jelek szerint rosszul mutatnék mellettük a képeken”szomorkodott a barátnő, aki a világhálón öntötte ki a szívét. Mint írta, különösen rosszul esett neki, hogy fel sem próbálhatta a ruhát, és hogy esélyt sem kapott arra, hogy formába hozza magát a nagy napig.

A kommentelők szerint nincs mit sajnálnia, az ilyen „barátnőket” jobb elveszíteni, mint megtartani. Egybehangzóan állították, hogy nagyon rondán viselkedett a kismamával, akinek szerintük bojkottálnia kellene az egész esküvőt.

Forrás: Via, Nyitókép: Getty Images