Család

Hol a hiba a karácsonyt ünneplő család fotóján?

Ha valamire, akkor a karácsonyi ünneplésre úgy készülnek a legtöbb családban, hogy tökéletes legyen. Nos, ez itt nem sikerült!
2023. November 22.
Karácsonyozó család

A legnagyobb igyekezet ellenére is megesik, hogy hiba csúszik a számításokba, és a közös karácsonyozás mégsem lesz mentes a kisebb-nagyob bakiktól. Ez a család is elkövetett egy hibát, ami elsőre nem is annyira szembetűnő.

Ha viszont jobban szemügyre veszed a képet, és a legjobb megfigyelők közé tartozol, akkor gyorsan le tudod majd leplezni a furcsaságot a család otthonában. 

Menni fog 5 másodperc alatt?

Nézd át alaposan  a meghitt családi karácsonyozást ábrázoló képet, és amilyen gyorsan csak lehet, próbáld megtalálni, mi az, ami eltér a szokványostól!

Karácsonyozó család képrejtvény

Ha hiába próbálkoztál, mégis belekavarodtál a fejtörőnkbe, nem kell lógatnod az orrodat! Lehet, hogy csak azt jelenti, hogy nem vagy hozzászokva a családi kavarodáshoz karácsonykor, így a szemed sem áll rá arra, ami nem az igazi.

Az alábbi képen pirossal bekarikáztuk a megoldást, hogy lásd, mi más ebben az otthonban, mint a tiedben!

Karácsonyi képrejtvény

A titok nyitja bizony az óra számlapja, amire a kelleténél jóval több vonalka került, vagyis nemcsak 12 részre lett osztva, ahogy azt megszoktuk. Egy pozitívum azért rejlik ebben a különös időszámításban: lassaban telik el egy óra, mint másoknál, így ők hosszabban élvezhetik a karácsonyi harmóniát!

Rajtad kifogott ez a karácsonyi képrejtvény?