Család

Közel két évtized után újra összeáll az Igazából szerelem szereplőgárdája

19 éve, 2003-ban került a mozikba az egyik legkedveltebb romantikus karácsonyi vígjáték, az Igazából szerelem. Az azóta klasszikussá vált film szereplőgárdája most, közel két évtizeddel a premier után úgy döntött, hogy ismét összeállnak egy ünnepi különlegesség kedvéért.
2022. November 29.
karaácsonyi filmnézés
(Kép forrása: Getty Images)

Az ünnepi vígjátékok között az egyik legnagyobb kedvenc az Igazából szerelem, ami szinte hihetetlen, de lassan 20 éves. Ennek alkalmából az ABC News egy különleges ünnepi kiadással készül, amely házigazdája Diane Sawyer lesz. A különleges műsorban többek között biztosan szerepelni fog Emma Thompson (Karen), Hugh Grant (David), Laura Linney (Sarah), Bill Nighy (Billy Mack), Thomas Brodie-Sangster (Sam), Olivia Olson (Joanna) és és a film írója és rendezője, Richard Curtis, valamint egy üzenettel jelentkezik be Martine McCutcheon (Natalie), írja a ScaryMommy.

Az egyórás különkiadás a The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later címet kapta, és arra igyekszik választ találni, hogy hogyan lett a film globálisan ünnepi hagyománnyá, de betekintést nyújt a kulisszák mögé és az ikonikus jelenetekbe is.

A különleges ünnepi kiadáshoz készült egy előzetes, amiben részleteket láthatunk a film színészeivel készült interjúkból. Köztük van egy rész arról is, amikor Hugh Grantet a film talán legikonikusabb jelentéről kérdezték, amelyben az általa alakított karakter, Anglia miniszterelnöke táncra perdül a Jump For My Love című The Pointer Sisters slágerre. Ebből kiderül, hogy Grant nem volt annyira elragadtatva a táncos jelenettől, mint később a közönség, ezért el akarta érni, hogy fel se vegyék ezt a részt.

„Láttam a forgatókönyvben, és azt mondtam: »Hát, ezt utálnám csinálni«” – vallotta be a színész, aki hozzátette, hogy az viszont az ő ötlete volt, hogy filmbeli titkára rajtakapja a tánc közben.

A különleges rész előzetesét itt tudod megnézni:

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy az Igazából szerelem stábja összeállt egy rövid különkiadáshoz: 2017-ben a Red Nose Day alkalmából is készítettek egy kisfilmet.