Család

Ilyenek a 70 éves Pierce Brosnan gyerekei – a színész már négygyerekes nagyapa

Tudjuk, hihetetlen, de a 007-es 70 éves lett.
2023. Május 17.
Pierce Brosnan
Fotó: Getty

Igen, 1953. május 16-ot írunk, amikor Pierce Brosnan megszületett Droghedában, Írországban. Az egyik legsármosabb színész, akit ismerünk, és bizony nemigen fog rajta az idő.

Brosnan volt az ötödik, aki James Bondot alakította a filmvásznon, meglehetősen sikeresen: 1995 és 2002 között négy részben is feltűnt. A Goldeneye – Aranyszem 350 millió dolláros bevételével az év negyedik legnagyobb kasszasikere lett, és ezzel a legsikeresebb Bond film a Moonraker – Holdkelte óta. Az alábbi képen a színész lánya, fia, édesanyja és felesége társaságában látható a díszbemutatón (1995).

Goldeneye Pierce Brosnan

Fotó: Getty

De legalább ennyien emlékeznek belőle a Mamma Mia! musicalből, a Mrs. Doubtfire-ből, a Thomas Crown-ügyből vagy a November Man című filmből. Tavaly pedig a Black Adamben játszotta el a címszerepet.

Huszonkét éve tartanak ki egymással feleségével, Keely Shaye Smith-szel.

2023 Met Gala Pierce brosnan és felesége

Fotó: Getty

A színésznek öt gyermeke van: Paris, Charlotte, Sean, Chris és Dylan. De három unokája is született már: Isabella, Marley és Lucas.

Pierce Brosnan gyermekei körében

Brosnan három gyermekével és édesanyjával – Fotó: Getty Images

Pierce Brosnan és gyermekei

A színész három fiával – Fotó: Getty Images

Legutóbb, fél évvel ezelőtt, Jaxxon Elijah Brosnan világra jövetelekor ezt írta: „A legjobbakat kívánom az én drága unokámnak, üdvözöllek. Gratulálok drága Sean, Sanja és Marley. A béke legyen veletek!

Korábban a Metro-nak nyilatkozott arról, mennyire élvezi a nagypapaságot: „Büszke nagyapa vagyok, még bőven van élet az öreg emberben, addig folytatom, amíg már nem megy tovább Olyan értékes az élet! Mindezt mindenféle előjel nélkül el is vehetik tőled, így miért is kéne elpazarolni az életünket? Ezért szeretek időt tölteni csodálatos, gyönyörű családommal, a gyerekeimmel és az unokáimmal.