Kamasz

Már ekkorák Britney Spears fiai

Mennyi idősek most az énekesnő és Kevin Federline fiai?
2022. Szeptember 20.

Az énekesnő gyermekeinek édesapja Kevin Federline, akivel 2004-ben keltek egybe, és három évig voltak házasok. A rákövetkező évben megszületett idősebb fiuk, Sean Preston, 2005. szeptember 14-én – így ő most töltötte be a 17. évét.

Szinte pont egy évvel később, 2006. szeptember 12-én született meg kisebbik gyermekük, Jayden James, aki a 16. születésnapját ünnepelhette a napokban. Néhány hónappal a kisebbik fiuk születése után Spears és Federline kapcsolata véget ért, és még abban az évben az énekesnő benyújtotta a válókeresetet is.

A válást követően sokat foglalkozott a média a gyerekek felügyeleti jogával, miután az énekesnő mentális egészségügyi problémái miatt a bíróság Kevin Federline-nak biztosított teljes felügyeleti jogot. Később az egykori pár megállapodott a közös felügyeleti jogról.

Korábban több képet is megosztott az énekesnő, amelyeken a fiaival együtt szerepel, de legutóbb 2021 márciusában lehetett őket közös fotón látni Spears Instagram oldalán, és később azt nyilatkozta, hogy tiszteletben tartja a fiai kívánságát azzal kapcsolatban, hogy ők többnyire távol maradnának a közösségi médiáról.

Sean Preston-ról és Jayden-ről a legutóbbi nyilvános közös képei 2021 októberiek, amelyeket a Movision Entertainment vezetője, Eddie Morales tett közzé, aki együtt szerepel a fiúkkal a fotókon.

Az elmúlt két hónapban Britney Spears és gyermekei azért kaptak nagyobb figyelmet, mert az énekesnő hónapok óta nem látta a fiait. Ezzel kapcsolatban Federline azt nyilatkozta, hogy a fiúk annyira el szeretnék kerülni az édesanyjuk közösségi médiás szereplései, magánélete körüli cirkuszt, hogy még Spears és párja, Sam Asghari júniusi esküvőjén sem vettek részt.

Ezt követően az ITV készített interjút a fiúkkal, amiről a Daily Mail is beszámolt – ebben Jayden többek között beszélt az édesanyjukkal való viszonyukról és a családjáról, kiemelte, hogy nincs szó gyűlöletről, és nagyon szeretik az édesanyjukat, de sok időt és erőfeszítést igényel, hogy helyrehozzák a megromlott kapcsolatukat. Az interjúra válaszolva az énekesnő Instagramon tett közzé egy nyilatkozatot, amiben arról is írt, hogy elszomorítja, hogy Jayden elvárásához képest nem felelt meg anyaként, és reagált fia véleményére az ő apjáról és családjáról, akiknek a gondnoksága alatt állt 13 évig – amit az énekesnő borzalmasnak élt meg –, de akiket Jayden az interjúban védett.

Felhasznált források: thesun.co.uk, lifeandstylemag.com

Nyitókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images

Forrás: Gyerekszoba.hu