Kamasz

Ilyen nagyok már Madonna ikergyermekei

Néhány hete ünnepelték a születésnapjukat az énekesnő ikergyermekei.
2022. Szeptember 14.
madonna
Madonna ikerlányai már 10 évesek.

Igazi mérföldkőnek számító születésnapot ünnepelhettek nemrég Madonna ikerlányai, Stella és Estere. A Hello! szerint az énekesnő hitetlenkedve ünnepelte, hogy az ikrek már tíz évesek lettek. Az énekesnő több ritkán látható képet is megosztott gyermekeiről, bemutatva közös életüket, és azt, hogy milyen nagyok lettek azóta, hogy az ikrek 4 éves korában örökbe fogadta őket.

„Boldog születésnapot Estere és Stella Mwale! Mindketten oly sok szeretetet, nevetést és fényt hoztok mindannyiunk életébe! El sem hiszem, hogy már 10 évesek vagytok!” – írta az énekesnő Instagram posztjában augusztus 24-én.

Ikerlányai mellett Madonnanak van négy másik gyermeke is: a 25 éves Lourdes Leon, a 22 éves Rocco Ritchie, a 16 éves David Banda, és a szintén 16 éves Mercy James.

A TODAY arról is írt, hogy az énekesnő kitért arra is, hogy az idő és a gyerekek hogyan tanították meg jobb anyává válni.

„(A gyermekvállalás) emlékeztetett arra, hogy milyen értékes az idő, és hogy minden gyermek más-más módon igényel figyelmet, éberséget és útmutatást” – magyarázta a TODAY Harry Smith-nek adott interjújában. „Valójában készen kell állnod mindenre. Megtanítanak arra, hogy ne legyél önmagad megszállottja, mert mindig csinálnak valami olyat, ami megakadályozza, hogy a dolgok a tervek szerint alakuljanak… Az énközpontúság nem megengedett a gyerekekkel kapcsolatban.”

Felhasznált források: hellomagazine.com, today.com

Nyitókép forrása: Getty Images/Jeff Kravitz/BBMA2016/Contributor

Forrás: Gyerekszoba.hu