Gyerek

Ahol még giccses “babahintó” is van – celebcsemeték gyerekszobája

Van, aki a luxust, más a letisztultságot keresi a celebgyerekszobáknál.
2022. Október 26.
Eva Longoria és fia, Santiago (Fotó: Getty Images)

 

Sokan irigylik a sztárokat, milyen luxuslakásokban, palotákban laknak. És akkor még nem is láttuk a gyermekeik szobáit, amit még nagyobb gonddal és ötletességgel terveztek meg.

Kim Kardashian és Kanye West közös  lakását Axel Vervoordt tervezte. A minimalista stílusú otthonban kevés a szín, gyermekük, North szobája viszont a padlótól a plafonig rózsaszín.

Eva Longoria kisfia, Santiago akkora gyerekágyban alhat, amelybe anyukája is belefér. A dekor kellően gyerekbarátnak és játékosnak tűnik, felhők és csillagok is díszítik a teret.

Hillary Duff öt hónapos kislányának, Banksnek a szobáját az Aldea Home tervezte. A New York-i lakás gyerekszobájában a pasztellszínek uralkodnak, a szürke fotel mellett egy egyszerű, fehér pelenkázó kapott helyet.

Az egykori modell, jelenlegi divattervező, Nicky Hiltonék gyerekszobájában rengeteg a rózsaszín szív, mégsem érzed giccsesnek, a falra kirakott nyúlfej pedig kimondottan egyedivé teszi a kis Lily-Grace szobáját.

Ha giccses gyerekszobára keresnél példát, akkor Cardi B-hez kell ellátogatni, aki nem tudta eldönteni, hogy gyerekágyat vagy egy kis rácsos trónt terveztessen kislányának. Hiába, aki királynőt nevel, annak kell a felhajtás.

A kiemelt kép forrása: Getty Images