Család

Imádja elrontott nászajándékát, amit anyukájától kapott

Egy anya a lányát akarta meglepni egy esküvői fotókönyvvel, de nem teljesen azt a hatást érte el, amire számított.
2023. Szeptember 15.
esküvői fotóalbum
Az örömanya csak jót akart az esküvői albummal (Fotó: Getty Images)

Nemrég a TikTokra került fel Nicole Hunt videója, melyen bemutatja kedvenc nászajándékát, melyet anyukájától kapott. Az örömanya ugyanis egy fotókönyvet készített az esküvőn készült képekből, ám véletlenül benne hagyta a képszerkesztő program sablonmondatait.

Ezek mind előre generált általános feliratok voltak, amelyeket a fotókönyves cég készített, ahol Nicole édesanyja megrendelte az albumot, de elfelejtette törölni a rosszul elhelyezett feliratokat.

@niki_nibs Our mother is single handedly the most hilarious person we know, and its usually completely on accident. Favorite wedding gift EVER!!! @shutterfly #shutterfly ♬ original sound - Niki

A könyv első oldalain a vőlegény és a vőfélyek láthatók, a leírásban ez áll: „Nyár, ősz, tél, tavasz”. Egy másik fotón, amelyen a menyasszony egyedül áll az esküvői ruhájában, a felirat egy szabadban töltött napot ír le: „Egy nap a parkban” – kezdődik. „Piknikeztünk, majd körbejártuk a parkot, és szép leveleket gyűjtöttünk.”

Nicole imádja az elrontott könyvet, nagyon jól szórakoznak rajta, és nem győzik nyugtatgatni az örömanyát, hogy ez így is remek ajándék.

A hibás kivitelezés a fotókönyvkészítő céghez is eljutott, akik felajánlották, hogy elkészítik az albumot újra, immár rendes feliratokkal, de Nicole ragaszkodik az első változathoz, mondván, az a könyv el sem mozdulhat a dohányzóasztalukról. (VIA)