Trend

A legcukibb anya-lánya szettek, ha esküvőre vagytok hivatalosak

Lehet egyforma vagy egymáshoz passzoló az anya-lánya szett – ezekben a ruhákban mindenki odáig lesz értetek!
2023. Augusztus 10.
anya és kislánya egyforma alkalmi ruhában mezőn
Fotó: Getty Images

Még javában tart az esküvőszezon: végre egy alkalom, amikor csinosan fel lehet öltözni! Ha esküvőre vagytok hivatalosak, akkor ér egy kicsit királylánynak érezni magatokat. Persze a menyasszonyt nem kell (és nem szabad) túlöltözni, de egy cuki passzoló vagy akár teljesen egyforma anya-lánya szettben csodásan fogjátok érezni magatokat. Csodás ruhácskákat gyűjtöttünk össze, de előbb még néhány jó tanács a választáshoz és a viseléshez:

  • A közös szettet viselők legkisebb tagjához igazítsátok a kényelmi szintet, fontos, hogy ő komfortosan érezze magát, mert ha nem, azt bizony mindenki más is megérzi
  • De egyébként is figyeljetek a kinézet mellett arra, hogy mindenki számára kényelmes viselet legyen a választott ruha. Az egész estére rányomhatja a bélyegét, ha valaki feszeng a szettjében
  • Ha sokféle szalag, masni, pánt, megkötnivaló van a ruhán, azzal nehezebb dolgotok lesz
  • Jó eséllyel te leszel az, akinek még lesz esélye felvenni a választott ruhát, a gyerekek hamar kinövik – szóval ha nem egyetlen alkalommal akarod viselni, így kalkulálj
  • Pont ezért, mert a gyerekek nőnek, mint a gomba, rászervezhetsz az esküvő utánra egy családi fotózást, ha már költöttetek a harmonizáló outfitre
  • Ha a fiúknak színben passzoló inget vagy nyakkendőt választotok, ők is becsatlakozhatnak az összeöltözős buliba.

Na, jöhet némi inspiráció?

Bájos virágos

Visszafogott de szép minta, puha selyem anyag, lágy fodrok és különleges hátmegoldás – nagyon csinosak lesztek egy ilyen ruhában!

Csodakék

Ezekben az álomszép kék ruhákban egészen biztosan nem maradtok észrevétlenek. Ha egy kicsit kényeztetnétek a hercegnős éneteket, és tüllbe öltöznétek, erre nincs jobb alkalom egy esküvőnél!

Édes pöttyös

Ha nem nagyon formális az esemény, amire mentek, egy ilyen kedves pöttyös, lazább szettben komfortosan érezhetitek magatokat, és csinosak is lesztek. Ha lapozol, többféle színben is megnézheted!

Színtiszta romantika

Nem muszáj, hogy teljesen egyformák legyenek a ruhák, bőven elég, ha passzolnak egymáshoz árnyalatban és stílusban.

Menta cukiság

A finom pasztell árnyalat bájos és vagány egyszerre, a puha anyagból készült ruha pedig bármikor kényelmes viselet lehet.

Barbie-mánia

Ha szeretitek a rózsaszínt, akkor ebben a kényelmes és csinos szettben megmutathatjátok a csajos oldalatokat. De másféle színkombinációban is választhatjátok a ruhákat.