Trend

Így változik az ”anya-stílus” az első években

Az anyaság korai éveinek szakaszait stílus-evolúcióban mutatta be egy édesanya videójában.
2023. Április 14.
(Kép forrása: @herlatestlove/TikTok)

Egy TikTok-on @herlatestlove néven regisztrált édesanya legnépszerűbb videójában humorosan közelítette meg az anyaság korai éveinek egyes időszakait, és azt mutatta meg, szerinte hogyan változik az ”anya-stílus” ezekben az években. A hozzászólásokból ítélve pedig sok másik anya is át tudja érezni ezt az öltözködés-evolúciót.

Az édesanya különböző öltözetekkel mutatja be a korai anyaság egyes szakaszait. Az újszülött fázisban például egy melegítőnadrágot és -felsőt visel, amit úgy nevez, hogy „Csak a kényelem (a hölgyek gyógyulnak)”. A hathónapos időszakban egy fekete leggingset visel, egy túlméretezett szürke pólót, a haját pedig kontyba kötötte fel – ahogy a felirat mondja: „Bármi, amin nincs büfi (vagy kaki)”.

 

A baba egyéves korára eljött az ideje annak, hogy már ne csak a kényelem legyen a szempont. Ahogy a farmert, pólót és kockás inget viselő anya írja, „Készen áll a valódi nadrágra, de fogalma sincs arról, hogy mi számít divatosnak mostanában”.

A kétéves időszakban azonban már kezd visszatalálni a stílusához: „Vettem egy új nadrágot, és minden egyes nap ezt fogom hordani”. A harmadik évre, a videóban megjelenített utolsó időszakra az édesanya szerint elérkezik az időszak, amikor elfogadja a megváltozott testét, és elkezdi ismét megtalálni magát és a stílusát is.

A közel hétszázezer megtekintést elért videóval sokan mások is egyetértenek, és rengetegen írták meg kommentben a saját hasonló tapasztalataikat. „Wow, a fiam 3,5 éves, és pontosan így érzem magam most. Próbálok visszatalálni a stílusomhoz a megváltozott testemmel” – osztotta meg egy édesanya.

„Tetszik! Határozottan jobban érzem magam, hogy tudom, hogy nem én vagyok ezzel az egyetlen” – jegyezte meg egy másik anya. Többen voltak olyanok is, akik pedig viccesen csak annyit fűztek hozzá, hogy eljutsz a stílus-evolúcióban valameddig, majd ismét várandós leszel, és kezdődik minden elölről. Hát, van benne igazság!

(via mother.ly)