Trend

Erre cseréld le a melegítőnacid: a legjobb popsiformáló leggingsek

Kényelmes, csinos, és még az önbizalmadon is dob egy kicsit – ezért hordják a sztárok lelkesen akár utcára is a popsiformáló cicanadrágot.
2024. Január 16.
Jennifer Lopez alakformáló nadrágban, scrunch bum leggings
Fotó: Getty Images

Akár otthon terelgeted a picikédet, akár játszótérre mész el vele, jó, ha a ruhád kényelmes, praktikus – ha meg még csininek is érzed magad benne, az a hab a tortán. Na ezért tökéletes viselet otthonra vagy olyan helyre, ahol belefér a sportos megjelenés, az alakformáló sportnadrág, a „scrunch bum leggings”. Az eredetileg edzéshez kifejlesztett rugalmas anyagú, a popsit optikailag (és a speciális szövésnek és kialakításnak köszönhetően konkrétan is) megemelő nadrág mindent tud, amire egy bevetésen lévő anyukának szüksége van: tartós, nem látszik át, kényelmes, és tart-emel, ahol kell.

Jennifer Lopez is imádja

Edzőruha ugyan, de például J.Lo simán hordja utcára is – mondjuk, ha olyan popsink lenne, mint az övé, mi sem takargatnánk, az biztos… Na de azért ne tévesszük szem elől, hogy neki a külseje a “munkaeszköze”, és rengeteg munka, idő meg pénz van abban, hogy így néz ki, szóval ne ő legyen az etalon.

De azért a trükkjeiből érdemes egyet-kettőt ellesni – például ezt a trükkös edzőnadrágot. Miben más a scrunch bum edzőnadrág, mint egy sima leggings?

  • A popsirésznél speciális szövéssel és rugalmas kialakítással megemeli és formásabbnak mutatja a feneket
  • Nem átlátszó anyagból készül – akkor sem kell ettől tartanod, ha hajolgatsz a gyereket kergetve a játszótéren
  • Lélegző funkcionális anyagból készül, aminek köszönhetően rendkívül kellemes viselet
  • A magas deréknak köszönhetően nem csúszik le, aktív mozgásnál is a helyén marad

Kattints a galériára itthon is elérhető csini darabokért!

Fitup Leggings – The Original
6 fotó megtekintése

Otthonra tökéletes, de nyugodtan hordd bármikor, ha a helyzet engedi. Ha komfortosnak érzed, felveheted menő rövid pulcsival vagy pólóval, de hosszabb felsőt is párosíthatsz hozzá – a lényeg, hogy jól érezd magad benne!