Trend

Horváth Évát vádolják – „Ha szúrnám magam, a szoptatáskor a kisfiam véráramába is bekerülne, hogy tennék ilyet vele?”

Vannak, akik szerint kizárt, hogy az édesanya csak a jógának köszönheti az alakját.
2023. Április 22.
Horváth Éva
fotó: fotocentral

Horváth Éva besokallt, miután egyre többen kérdezik tőle: mit szed, hogy két gyermek után ilyen alakja van. Sőt voltak, akik szerint ő is a hazai celebvilágban most nagyon népszerű, betegeknek szánt injekcióval szúrja magát – írja a Borsonline.

Horváth Éva valóban nagyon jól néz ki negyvennégy évesen, két kisfiú édesanyjaként, ezzel azonban nem ő az egyetlen. Hiszen sokat számítanak az adottságot, és nyilván az életforma is. Sok kommentelő mégsem hiszi el, hogy Horváth Éva alakja természetes. Van, aki sejteti, hogy olyan injekciót használ, amit eredetileg betegeknek fejlesztettek ki, de valóban sokan visszaélnek vele váratlan mellékhatása miatt.

“Ez az egész „csodaszer”, amit egészséges emberek szúrnak magukba, rémálom! Elmebetegség, félelmetes, hogy hova tart a világ. Gyógyszert szúrni magadba, miközben semmi bajod, csak azért, hogy fogyj? Aztán majd 5-10 év múlva jönnek a mellékhatások, ki tudja milyen tünetei lesznek… Nagyon durva! – idézi a lap Horváth Évát. – Nem is értem, hogy jutott ez a dolog velem kapcsolatban eszébe bárkinek is, hiszen én az elmúlt években vagy terhes voltam, vagy szoptattam, mint ahogy a kisebbik fiam még mindig szopizik. Ha szúrnám magam, a szoptatáskor a kisfiam véráramába is bekerülne, hogy tennék ilyet vele?”

 Éva valójában Astanga jógára jár, azt mondja, ezért teheti meg, hogy bármit egyen, amit megkíván: “Akár 23 óra után is simán eszek tésztát, csokit, mogyorót, mert akkor már alszanak a gyerekek, akkor nyugodtan tudok enni. Korábban is jógáztam, aztán véletlenül találtam rá az Astanga jógára. Az első óra után nem is értettem, hogy eddig mit csináltam, hiszen ez a jóga. Elképesztően intenzív, szálkásít és annyira hajlékony lettem, mint fiatalkoromban!