Család

Jakupcsek Gabriella harmadszorra már jól akarja csinálni

A műsorvezetőnek két felnőtt fia mellett egy 14 éves lánya is van. Úgy alakította ki az életüket, hogy későn született gyermekével a lehető legtöbb időt tudja együtt tölteni. Mégsem teljesen elégedett.
2023. Március 13.
Jakupcsek Gabriella
Kép: pillanatkép /Korhatártalanul, YouTube

A műsorvezető Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában úgy fogalmazott „Főállásban igenis anya vagyok!” És bár nagyon szerencsésnek érzi magát, nem tagadja, hogy nehéz több fronton is teljesítenie. Három gyereke van, igaz kettő már felnőtt, a legkisebb Emma azonban csak 14 éves. Jakupcsek nagymama is, és ő gondoskodik 89 éves édesanyjáról. A sokféle szerepben azonban nem könnyű megfelelni.

Nem akarok negatív lenni, de erről kell beszélni. Hogy egy nőnek negyven-ötven-hatvan évesen a nyolcvanéves szüleit kell gondoznia, de kitolódott a szülés, szóval még kicsi gyereke van, és mellette van felnőtt gyermeke is. Közben pénteken palacsintát sütő nagymama vagyok, és este még lehet, hogy fel kell öltözni és el kell menni valahova dolgozni. Nagyon nehezen lavírozok, iszonyatosan próbálok megfelelni annak, hogy egy kicsit itt, egy kicsit ott” – mesélte a műsorban.

Nem könnyű ennyi fronton teljesítenie, az egyetlen, amit szerinte jól csinál, az Emma nevelése:

Nem vagyok igazán nagymama, nem vagyok eleget az édesanyámmal, a férjemet ritkán látom, ha ő is dolgozik. Egyedül a lányommal vagyok nagyon sokat, mert az életet úgy alakítottuk ki, hogy én még főállásban igenis anya vagyok, és ehhez ragaszkodom, hogy a kései gyerekkel az utolsó pillanatig együtt lehessek” – vallotta be Jakupcsek Endrei Juditnak.

 

forrás: Blikk