Család

Jennifer Lopez arról beszélt, mit mondtak ikergyermekei a zenéjéről

Az énekesnő régebbi dalit mutatta meg tizenötéves ikergyermekeinek.
2024. Február 14.
(Fotó: Dave Benett/Contributor/Getty Images)

A Variety készített interjút Jennifer Lopez-zel, aki ikergyermekeirő, Max-ről és Emme-ről is beszélt a lapnak, amit a People.com is szemlézett.

Az ötvennégy éves énekesnő új, This Is Me… Now című albuma – ami a 2002-ben megjelent This Is Me… Then kapcsán mesélt kamasz gyermekeiről, mert részben ők ihlették a friss lemezt. Lopez megosztotta a lappal, hogy nemrégiben a régebbi albumot játszotta le otthon, amikor észrevette, hogy Max és Emme is hallgatják.

„Azt mondták: »Ez te vagy, anyu?« Én pedig azt, hogy: »Igen, ezt az albumot én csináltam 18 évvel ezelőtt«. Lejátszottam nekik egy másik dalt, és megkérdeztem, hogy tetszik-e nekik, amire ők azt mondták, hogy igen, én pedig azt, hogy: »Ezt én írtam«” – mondta az énekesnő. „Erre ők azt mondták, hogy: »Igen, ez jobban tetszik nekünk, mint az a zene, amit most csinálsz«” – mesélte nevetve a lapnak, és hozzátette: „Jaj! De egy jóféle jaj!”.

Lopez ikergyermekeinek édesapja az énekesnő korábbi férje, Marc Anthony. Max és Emme ebben a hónapban lesznek tizenhat évesek, és ahogy arról korábban írtunk, állítólag ők sem állnak távol édesanyjuk pályájától: Emme-t az éneklés érdekli, míg Max-et pedig a színészet.