Család

„Jó párkapcsolat az, ha bízom benne, hogy a másik nekem bármikor bármit kimond” – Bogár Zsuzsa és Vajda Péter párterapeuták, coach-ok az Anyapercekben

A legújabb Anyapercek podcastben Bogár Zsuzsa és Vajda Péter párterapeuták voltak a vendégeink, akiket a párkapcsolati tanácsadásról, párterápiáról, és arról beszélgettünk, hogy miért is lehet erre szükség.
2023. November 17.
(Fotó: Magánarchívum)

Az Anyapercek podcastben ismét több adásban beszélgettünk a vendégeinkkel, akik most Bogár Zsuzsa pszichológus és családterapeuta és Vajda Péter coach és mediátor voltak. A velük készült első részben többek között beszélgettünk arról, hogy mikor és miért keresik fel őket a párok, miben van szükségük segítségre, és hogy hogyan is zajlik a tanácsadás, a párterápia. Szó esik arról is, mikor lehet érdemes szakemberhez fordulni, ezt az utat megpróbálni. De az adásban kérdeztük a szakértőket a jó párkapcsolat kulcsáról, a házasságról, sok más érdekes téma mellett.

Hallgasd meg az új adásunkat, amit hamarosan még folytatni fogunk egy résszel a válásterápiáról, és egy másikkal a mozaikcsaládokról is.