Család

Kelly Clarkson kulisszák mögötti képet osztott meg gyerekeiről, akik színpadra léptek vele a hétvégén

Az énekesnőnek két gyermeke van, akik pénteken színpadra léptek vele a koncertjén.
2023. Augusztus 20.
(Fotó: Denise Truscello/Contributor/Getty Images)

Kelly Clarkson pénteki koncertjén Las Vegas-ban csatlakozott hozzá a színpadon két gyermeke is, kilencéves lánya, River Rose, és hétéves kisfia, Remington ”Remy” Alexander. A koncert előtt az énekesnő megosztott egy aranyos fényképet két gyermekéről, akik a kulisszák mögött éppen megölelik egymást.

„Mindkét gyermekem készülődik a kulisszák mögött, hogy csatlakozzanak hozzám a színpadon Vegasban. Soha semmi nem lesz annyira nagyszerű és csodálatos, mint ez a két kis ember, akik mindig a teljes szívem lesznek” – írta Clarkson a fényképhez.

 

A koncerten egy rajongó készített egy TIkTok-videót, amiben az énekesnő a kisfia által választott Whole Lotta Woman című dalát énekli, Remy pedig csatlakozott hozzá táncolni.

Egy másik rajongó által megörökített videóban – amit ITT lehet megnézni – pedig kislánya látható Clarkson-nal a színpadon. Édesanyjával River Rose a Heartbeat Song című dalt énekelte el, a végén pedig nagyon aranyosan elköszönt a közönségtől is, és azt kiáltotta a mikrofonba: „Köszönöm mindenkinek!”.

Clarkson gyermekeinek édesapja volt párja, Brandon Blackstock, akivel 2020-ban váltak el.

 

(via people.com)