Gyerek

Pink lánya is színpadra lépett az énekesnő koncertjén

A tizenkét éves Willow is énekelt édesanyja turnéján.
2023. Június 12.
Pink és lány a koncerten
Pink és lány a koncerten (Fotó: Kevin Mazur/Contributor/Getty Images)

Pink Summer Carnival elnevezésű turnéját egy nagyon különleges fellépő nyitotta meg a múlt héten: az énekesnő lánya, a tizenkét éves Willow lépett színpadra, ahol édesanyja Cover Me In Sunshine című dalát énekelte az angliai Bolton-ban.

Willow fellépéséről készültek videók is, az egyik rajongói felvételt pedig a büszke édesapa, Carey Hart is megosztotta Instagram oldalán. „Annyira büszke vagyok Willz-re, hogy színpadra állt az anyukájával. Szürreális pillanat lehet az anyukájának, amikor a kislányával együtt van a színpadon. Úgy tűnik, a turné első show-ja ütős!!! Alig várom, hogy a hónap vége legyen, és én is láthassam” – írta a posztban Willow édesapja.

A felvételen Willow csodálatosan énekli édesanyja dalát, aki a dal végén odasétál lányához, megöleli és puszit ad neki – és láthatóan nem is lehetne büszkébb a gyermekére!

Willow-nak egyébként nem ez volt az első fellépése: a dalt, amit a koncerten énekelt, duettként két éve fel is vették édesanyjával, és közösen elő is adták a 2021-es Billboard Music Awards díjátadón. Decemberben az énekesnő pedig egy olyan videót osztott meg, amin lánya egy iskolai fellépésen énekelt el gyönyörűen egy dalt.

Ahogy arról a Gyerekszoba.hu is írt, Pink korábban elárulta azt is, hogy lánya dolgozni is fog a turnén, és ezért fizetést is fog kapni. „Meg kellett tanítanom neki, hogy kell megfelelő bért kialkudni, de azt hiszem, még gyakorolnunk kell ezt a dolgot. Mondtam neki hogy a minimálbért, körülbelül 22,50 dollárt tudok fizetni fellépésenként, mire ő azt felelte, hogy neki 20 dollár is elég lesz, úgy könnyebb számolnia” – mesélte az énekesnő februárban a Today műsorában.