Család

Ez Pink szabálya, ha a gyerekei új játékot szeretnének

Az énekesnő hozott egy szabályt arra, hogy ne legyen a gyerekeinek túl sok felesleges játéka otthon.
2023. Március 14.
Pink
Pink (Kép forrása: Kevin Mazur/Contributor/Getty Images)

Pink kitalált egy remek szülői megoldást, hogy kontrollálja a káoszt a lakásban, és közben gyermekeit, a tizenegy éves Willow-t és a hatéves Jameson-t együttérzésre tanítsa.

Az énekesnő az Entertainment Tonight-nak adott interjújában beszélt arról, hogy minden alkalommal, amikor a gyerekei új játékot kapnak, nyolc másikat el kell adományozniuk. „Annyira elgondolkodnak rajta…” – mondta el Pink. „Tudod, ha magad készíted el a kupacot a játékokból, amiket el szeretnél adományozni, akkor hirtelen az lesz az a játék, amivel játszani szeretnének, noha öt éve rá sem gondoltak. Szóval igen, egy játék jön, nyolc megy” – magyarázta az énekesnő az otthoni szabályt.

A Pink által is alkalmazott trükk valóban motiválhatja a gyerekeket arra, hogy megengedjék továbbadni a régi, megunt játékokat, amikkel már jó ideje nem játszottak. Ahogy arról korábban mi is írtunk, vannak, akik például a játékok rotálásának módszerére esküsznek, ami pedig abban segít, hogy a gyerekek egyidejűleg kevesebb játékkal játszanak – és általában ezek több időre le is kötik őket –, és időnként a régebbi játékaikkal frissítik az otthoni „kínálatot”, amik így ismét újként hatnak a számukra.

Az énekesnő korábban is osztott már néhányat a gyereknevelési módszerei közül. Nemrégiben például arról beszélt, hogy tizenegy éves lányának, Willow-nak még nem lehet saját mobiltelefonja, mert még nem érzi úgy, hogy lánya teljesen készen állna erre, illetve a döntésére az ismertsége is hatással volt.

Forrás: sheknows.com