Kamasz

Ezért nincs mobiltelefonja Pink lányának

Az énekesnő arról beszélt, hogy tizenegy éves lányának miért nincs mobiltelefonja.
2023. Március 04.
pink
Pink (Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images)

Nincs egyetlen, univerzális válasz arra, hogy mikor legyen a gyereknek mobiltelefonja. Hiszen nagyon sok tényezőtől függ, mikor érzi úgy a szülő, hogy gyermeke megérett erre a mérföldkőre, illetve hozza-e úgy a szükség, hogy fontos lenne, ha kapna egy saját telefont.

Pink nemrégiben arról beszélt, hogy ő miért gondolja úgy, tizenegy éves lánya, Willow még nem áll erre teljesen készen – és nagyon érdekes meglátásai vannak ezzel a dologgal kapcsolatban.

„A gyerekeimnek nincs telefonjuk” – beszélt róla az énekesnő a Caroline and Greg T In The Morning rádióműsorban. „És a lányom az egyetlen tizenegy éves az osztályában, akinek nincsen.”

 

A műsorvezetőkkel arról a nyomásról is beszéltek, hogy ha egy gyereknek van telefonja, akkor a te gyereked is szeretne egyet. „Ez nehéz. Sok barátom gyereke van fent TikTok-on, az enyémek nincsenek. Azt mondtam Willow-nak, hogy »Nem ez fog változtatni rajta. Ők nem az én gyerekeim. Te az vagy«.”

Hozzátette azt is, hogy az ismertsége, és az, hogy a gyerekeit reflektorfényben neveli, szintén hatott a döntésére, mert ahogy mondta, „Sok szem szegeződik rá”.

Azt is elmondta, hogy lányának van egy okosórája, amin tud üzenetet küldeni édesanyjának például arról, hogy korábban vagy később menjen érte.

Viszont az énekesnő egy lehetőséget hagyott a dologban: „Őszintén megmondtam neki, hogy: »Ha tudsz olyan szakirodalmat mutatni megbízható forrásból, ami azt mondja, hogy a közösségi média jó a számodra, akkor lehet. Máskülönben, sok szerencsét«”.

Pink a közelmúltban arról is beszélt gyermekei kapcsán, hogy a nyáron kezdődő turnéjára mindketten elkísérik majd. Sőt, Willow még dolgozni is fog a turnén. „Meg kellett tanítanom neki, hogy kell megfelelő bért kialkudni, de azt hiszem, még gyakorolnunk kell ezt a dolgot. Mondtam neki hogy a minimálbért, körülbelül 22,50 dollárt tudok fizetni fellépésenként, mire ő azt felelte, hogy neki 20 dollár is elég lesz, úgy könnyebb számolnia” – mesélte nevetve az énekesnő a Today műsorában.

Forrás: mother.ly