Gyerek

Pink lánya dolgozik anyja turnéján, fizetést is kap

Pink nyáron turnéra indul, ahol 11 éves lánya is dolgozni fog, méghozzá pénzért.
2023. Február 23.
Pink és lánya Willow
Kép: Pink és lánya, Willow / Emma McIntyre/E! Entertainment/NBCU Photo Bank / Getty Images

Az énekesnő a Today c. műsorban elmondta, hogy a nyáron kezdődő turnéjára mindkét gyermeke elkíséri majd, a 11 éves Willow és a 6 éves Jameson is.

Willow dolgozni is fog a turnén – mondta az énekesnő – Meg kellett tanítanom neki, hogy kell megfelelő bért kialkudni, de azt hiszem, még gyakorolnunk kell ezt a dolgot.

Mondtam neki hogy a minimálbért, körülbelül 22,50 dollárt tudok fizetni fellépésenként, mire ő azt felelte, hogy neki 20 dollár is elég lesz, úgy könnyebb számolnia – mesélte nevetve Pink.

A turné június 7-én kezdődik az Egyesült Királyságban, és egészen 2024 márciusáig tart. A régi klasszikus dalok mellett természetesen a Trustfall című album dalai is a repertoárban lesznek.

Az interjúban Pink azt is elmondta, hogy az album Turbulence című száma a mentális nehézségekről szól, amit Pink kétszeresen is ismer: a húszas éveiben ő is sokat szorongott, és fogalma sem volt arról, mi történik vele. Willow lánya pedig úgy tűnik, nemcsak édesanyja énektehetségét, de szorongásra való hajlamát is örökölte. Annak idején az énekesnőt saját bevallása szerint a dalszerzés mentette meg.

Forrás: today.com