Gyerek

Így köszöntötte Pink és férje a születésnapos lányukat

Az énekesnő lánya a napokban ünnepelte a 12. születésnapját.
2023. Június 05.
(Fotó: Kevin Mazur/Contributor/Getty Images)

Pink és férje, Carey Hart lánya, Willow a napokban lett tizenkét éves. A szülők közösségi oldalaikon szívhez szóló köszöntést írtak gyermeküknek. Hart bejegyzéséhez az énekesnő is hozzászólt, és megosztotta, hogy férje soraitól könnyekig hatódott. „Ettől úgy sírtam, mint egy kisbaba” – írta.

A posztban Hart megosztott egy közös fotót lányával, és több képet Willow kisebb korából, és egy olyat is, amin a még újszülött kisöccsével, a most hatéves Jameson-nal látható. „Hol is kezdjem. Ez a kislány megváltoztatta az életemet az elmúlt 12 évben. Az elsőszülöttem, és azonnal tetőtől talpig beleszerettem. Az apa lánya iránti szeretete, amit korábban még nem tapasztaltam, és megmagyarázni sem tudom. Az évek során növekedtem és lágyultam általa. Arra késztetett, hogy más szemmel tekintsek a világra, és úgy tapasztaljam meg a dolgokat, ahogy soha nem tettem volna. Willow, köszönök mindent, ami vagy. Naponta meglepsz és elképesztesz! Alig várom, hogy lássam, hogy milyen emberré válsz az életed során. Tényleg úgy érzem, hogy meg fogod változtatni a világot. Nagyon-nagyon szeretlek! Boldog születésnapot, kicsi!” – írta a bejegyzésében Hart.

Pink is megosztott néhány csodálatos és megható fotót a kislányával, és ő is gyönyörű sorokkal köszöntötte Willow-t.

 

„Oh, édesem! A kedves, egyedi, zseniális, különleges kiskacsám! Annyira szeretlek! Magammal hordom a szívedet (a szívemben hordalak)… Ne feledd, hogy mindezt te választottad… és továbbra is választanod kell. Imádom a választásaidat. Itt leszek, a közeledben. A büszkeségtől és a csodálattól mosolyogva” – áll az énekesnő posztjában.

Az énekesnő már többször beszélt a gyereknevelésről, nemrégiben például arról, hogy mi a szabály náluk, ha gyermekei új játékot szeretnének, de azt is elmondta korábban, hogy miért nincs Willow-nak mobiltelefonja.

(via today.com)