Család

L.L. Junior: „A munka oroszlánrészéből akarom kivenni a részemet, gondoskodni akarok a lányomról”

Nem szeretné, ha kislánya 18 évesen megkérdezné, apa, te hol voltál?
2023. Május 22.
LL Junior
Kép: RTL

L.L. Junior  és Körtvélyessy Kinga a napokban kapta meg a bíróság végzését, amelynek értelmében a rapper hetente többször láthatja kislányát, a két és féléves Lilit. A bíróság ideiglenesen, idén szeptemberig hozott határozatot a kislány elhelyezésének ügyében.

A Blikknek L.L. Junior elárulta, hogy alakul most az életük: – Fokozatossággal, hála Istennek! Először heti kétszer lehet nálam, aztán alvással együtt, utána, a harmadik szakaszban pedig heti két éjszakát tölthet nálam. Most jó ideig nem szeretnék nyilatkozni, mert egy folyamatban levő ügyről van szó, és nem szeretnék senkit befolyásolni. Azért küzdök, hogy heti legalább három napot kaphassak a lányommal. Nagyon szeretjük egymást.

Nem csak hétvégente akar a lányával lenni, erről így fogalmazott: – Nem az a hétvégi típusú édesapa vagyok, aki csak elkényezteti a gyerekeit holmikkal, kompenzálva az elmulasztott hétköznapokért, hanem a munka oroszlánrészéből akarom kivenni a részemet, gondoskodni akarok a lányomról – mondta a rapper. – Alig várom, hogy pelenkázhassam, fürdethessem, foglalkozásokra vihessem, mert nem szeretném ha tizennyolc évesen megkérdezné: Apa, te hol voltál?. A legjobbat akarom számára.

Amióta L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga bejelentették, hogy különválnak többször is felmerült a gyermekelhelyezés kérdése, mivel Junior nem szeretne hétvégi apuka lenni.

 

forrás: Blikk