Család

Így éli meg a válást Lukács Miklós és Peller Anna kislánya

Lukács Miklós arról beszélt, hogyan fogadta a kislányuk azt, hogy elválnak.
2023. Április 30.
(Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/RTL Klub)

Lukács Miklós a Vasárnapi Blikk-nek adott interjút abból az apropóból, hogy hamarosan bemutatja élete első színdarabját az Átriumban. A műsorvezető és Peller Anna a múlt hónapban jelentették be, hogy tizennégy év után a válás mellett döntöttek, amivel kapcsolatban csak szűkszavúan nyilatkoztak.

Lukács most a lap kérdésére elmondta, hogy ők maguk már feldolgozták a válást, hiszen köztük ez nem most, hanem már évekkel ezelőtt kezdődött. „Ez közöttünk már nem most kezdődött, hanem évekkel ezelőtt, ezért is fordultunk szakemberhez. Nem tagadom, nekünk is tele volt nehézségekkel, megvolt a gyászfolyamat és a kudarcélménye is annak, hogy amit mi korábban közösen vállaltunk, azt mégsem tudtuk teljesíteni. Elhiheti, hogy mi sem így terveztük. Ugyanakkor arra nagyon büszke vagyok, hogy viták nélkül sikerült ezt végigvinnünk. Amikor pedig már minden részletet közösen megbeszéltünk, leülepedtek bennünk a történtek, lezártuk a dolgokat, és a kislányunk is tudta, hogy ez fog történni, na akkor jelentettük be” – nyilatkozta a Vasárnapi Blikk-nek.

Az interjúban beszélt arról is, hogy a pszichológusuk és gyermekpszichológus segítségét kérték abban, hogy hogyan közöljék kislányukkal, hogy elválnak, és szerinte jól döntöttek, hogy megkérdezték a szakértőket. „A körülményekhez képest jól fogadta, hiszen az ő életében ez nem járt sok változással, továbbra is egy családként működünk” – mondta a műsorvezető.

Lukács Miklós azt is megosztotta, hogyan osztják fel most a gyermekükkel töltött időt, és hogy van néhány nap, amikor hárman vannak otthon vagy csinálnak közös programokat. „Ugyanakkor már mindkettőnknek vannak olyan napjai, amiket nem együtt töltünk, hanem az egyikünk a kislányunkkal, a másik pedig éli a saját életét. Annnabellának ez nem jelent sok változást, hiszen Anna színésznőként eddig sem minden estét töltött velünk otthon az esti színház előadásai miatt, és a reggeleket is attól függően, hogy ment-e műsort vezetni.”

A teljes interjút ITT lehet elolvasni.