Család

Válik Peller Anna és Lukács Miklós, de gyereküket együtt fogják nevelni

14 év házasság után a válás mellett döntött Peller Anna és Lukács Miklós. Az okát is elárulták közös Facebook-oldalukon.
2023. Március 22.
Peller Anna Lukács Miklós
Kép: RTL Klub

„Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket”mondta a videóban Peller Anna műsorvezető. Lukács Miklós hozzátette, hogy az elmúlt két évben próbálták megmenteni a házasságukat, párterápiára is jártak, de nem jártak sikerrel.

„A gyereket is együtt fogjuk nevelni, járunk együtt nyaralni majd, egymás szülinapját szervezzük, jóban vagyunk, szeretjük egymást, de már nem úgy… Reméljük a legjobbakat. Elválunk, de minden rendben van, ennyit üzenünk” – tudatták a közönséggel.

Tavaly év végén Peller Anna testvére, Peller Mariann jelentette be válását. Peller Anna és férje, Lukács Miklós 14 évig voltak egy pár, házasságukból egy gyermek született, Annabella.

Három évvel ezelőtt még úgy nyilatkoztak, hogy nagyon szeretnének még egy gyereket, de nem sokkal később válságba került a kapcsolatuk. Kollégáik előtt is titkolták, hogy gondjaik vannak, de mindent megtettek, hogy megmentsék kapcsolatukat, sajnos ez azonban úgy tűnik nem sikerült. A szülők válása mindig megrázkódtatás egy gyereknek, de reméljük a lehető legjobban tudják kezelni ezt a nehéz helyzetet.

 

forrás: blikk.hu