Család

Marjai Judit: “A döbbenet erejével ért, hogy lesz gyerekem”

Ismét különleges beszélgetés kerekedett a podcastben.
2023. Július 23.
marjai judit
Fotó: nlc

A Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsor vendége ezúttal Marjai Judit fotós volt. Mesélt a nagyszüleiről, szüleiről, generációkon át öröklődő sorsról és anyaságról. Ahogy azt már megszoktuk a sorozattól, nem kerülték a tabukérdéseket, és mélyre ástak a lelki témákban.

Tudtátok például, hogy Judit nem ismerhette meg édesapját, aki önkezével vetett véget életének? Pedig igazán különleges ember volt: lábak nélkül, parasportolóként fejlesztette fel a gokartsportot itthon.

Az 55 éves egykori modell nem volt az a „született anyatípus”, inkább ösztönösen nevelte két gyermekét. “Nagyon szeretem őket, de inkább mint társ. (…) Szerettem volna együtt élni velük, hogy ezt az életet együtt töltsük” – mondta el Marjai Judit, aki arról is beszélt, hogy sokáig azt hitte, nem képes anyává válni. “Nekem eleve arról is volt papírom, hogy nem lehet gyerekem. (…) A döbbenet erejével ért, hogy lesz gyerekem, és nem voltak elképzelésem, hogy milyen anyuka leszek” – mesélte az egykori modell.

A gyerekeiről elárulta: a fia kempózik, most érettségizett és közgazdasági pályára készül, lánya pedig molekuláris biológus lesz, már mesterképzésre jár.