Család

Megható sorokkal köszöntötte egyéves babáját Kaley Cuoco

A színésznőnek egy gyermeke van, kislánya, Matilda.
2024. Március 31.
(Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images)

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, tavaly köszöntötte első gyermekét az Agymenőkből is ismert Kaley Cuoco és színész párja, az Ozark című sorozatban is játszó Tom Pelphrey.

Az édesanya rendszeresen oszt meg gondolatokat az anyaságról és bejegyzéseket gyermekéről. Most Instagram-oldalán egy születésnapi köszöntést is közzétett szombaton Matilda-hoz. A posztban egy videómontázst osztott meg kislánya első évének pillanataiból. „Matilda, egyéves vagy! Életünk legjobb éve … egy ajándék vagy, és a legmélyebb, tökéletes örömet hoztad az egész családunknak! Apa és én jobban szeretünk, mint azt valaha is el tudnánk magyarázni. Alig várom, hogy lássam, hogy kivé fogsz válni, de most kérlek, maradj az én drága egyévesem örökre” – írta a kedves és megható köszöntésben a színésznő.

A köszöntésben párjához is írt: „Köszönöm, hogy te vagy a legjobb apa (a sajátom mellett), akit a világ valaha látott. A kislányunk tökéletes” – tette hozzá a bejegyzésben.

Couco még az anyasága első heteiben beszélt arról egy interjúban, hogyan élte meg azt az időszakot és az újszülött babájáról: „Ő csodálatos! Öthetes, és ma nevetett, teli szájjal nevetett, és azt mondtam: »Ez a gyerek őrületes!«” – mesélte akkor a színésznő, akitől megkérdezték azt is, hogy milyen három szóval írná le az újdonsült anyaságát, amire akkor azt felelte: „Különleges, izgalmas és őrült – de a legjobb értelemben”.

(via Today.com)