Család

Mikulásnak öltözve dolgozott egy buszvezető Budaörsön, imádták az utasok

A tömegközlekedés miatt sokszor halljuk morgolódni az utasokat, vannak azonban olyan napok, amikor kifejezetten öröm a buszozás!
2023. December 07.
Mikulásnak öltözött buszsofőr

A budaörsiek (és a Budaörsön közlekedők) egy szerencsés tábora örömmel figyelt fel tegnap arra a buszvezetőre, aki Mikulásnak öltözve rótta a kilómétereket a 40-es busz vonalán.

Nemcsak ő tett a fejére télapósapkát, hanem a vezetőfülkét is feldíszítette, a vele utazó gyerekeknek pedig szaloncukrot is osztogatott.

Imádták a rögtönzött mikulásjáratot 

A felnőttek, akik édességet ugyan nem kaptak, kivétel nélkül nagyra értékelték a buszvezető ötletét, nem is csoda, hogy a közösségi oldalon több ezer lájkot söpört be a buszvezető és az ünnepi díszbe öltözött járművének fotója. 

Mikulásnak öltözött buszsofőr

„Csodás! A mai világba egy kis fényt hoz! Nagyon köszönjük!” – írta az egyik kommentelő. „Ennek a Mikulásnak van a legmenőbb járgánya! ” – folytatta egy másik hozzászóló, aki után nem sokkal egy olyan szerencsés is érkezett, aki élőben is találkozott a budaörsi Mikulással.

„Én is vele utaztam ma hazafelé. Tényleg mosolyt csalt az emberek arcára.  A gyerekek cukrot is kaptak tőle. Több ilyen kellene ebben a rideg világban. Respect a buszsofőrnek!” – üzente ismeretlenül is a buszvezetőnek, aki nemcsak az utasai, hanem a szembejövő autósok napját is feldobta.

Nyitókép: Budaörsiek Facebook csoport – Galambos Dóra (a szerző engedélyével)