Család

Múzeumok Őszi Fesztiválja a Gödöllői Kastélyban

A kastély idén is csatlakozik az immár 18. alkalommal meghirdetett országszerte zajló múzeumi programsorozathoz, melyet a szentendrei Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ hívott életre.
2023. Szeptember 18.
Fotó Gödöllői Kastély
Fotó: Gödöllői Kastély

Az idei év kiemelt témái között a tudomány és technológia kapott kiemelt szerepet, illetve a Készségek Európai Éve kapcsán a természettudományok és az élethosszig tartó tanulás is az előtérbe került.

Fotó: Gödöllői Királyi Kastély

Fotó: Gödöllői Királyi Kastély

A programterv összeállításánál fontos szempont volt, hogy kapcsolódjunk a meghirdetett tíz tematikához. Különböző korosztályok számára kínálunk programokat: a gyermekekkel érkezők számára a játékos felfedezés kerül a középpontba, és az őszi szünetben is készülünk programokkal számukra. 

PROGRAMOK

A múzeumi programok során 2023.09.30-án a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel közös szervezésben ingyenes környezetvédelmi programra várjuk a családokat.

Az 1 éves kor alatti babával érkezőknek a Mama, nézd! programunkat ajánljuk, 2023.10.09-én 9:30-tól.

Az 1-4. osztályos diákok különleges felfedezés során ismerkedhetnek meg a kastéllyal a Kastélylurkók Klub alkalmain, 2023.10.14-én és 11.11-én.

Szabadtéri programjaink közül, 2023.10.07-én Sisi nyomában Babaton túrára is szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Egész napos családi rendezvényünkön 2023.10.14-én, Ferenczy Ida nyomában címmel családi vezetésen, kosztümös vezetésen és Fábián Jankával, író-olvasó találkozón is részt vehetnek. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a 2023. szeptember 25. és november 12. között a Múzeumok Őszi Fesztiváljára a kastélyban! Találja meg Ön is a kedvenc programját ősszel is a múzeumban!

A teljes és részletes programkínálat ITT olvasható.