Család

Nyertes Zsuzsa az unokája miatt akar szépen öregedő, egészséges nagymama lenni

Már hét hónapos Nyertes Zsuzsa unokája, Olívia. A színésznő rég óta készült a nagymama szerepre.
2024. Március 03.
Nyertes Zsuzsa
Kép: Schumy Csaba, Fotocentral

A színésznő és párja, Attila hetente kétszer unokázik, ilyenkor a kis Olíviát elkísérik a babatornára, sétálnak, játszanak vele vagy elmennek a dédnagymamáihoz látogatóba.

A párom már nyugdíjas, így ilyenkor ő egész nap velük van. Többször előfordul, hogy nekem dolgom akad, de akkor is beugrom néhány órára, nem hagyom ki, hogy megölelgessem és babusgassam az unokámat. Leírhatatlan érzés vele lenni. Már gügyög, kúszik-mászik. Egy percig sem marad nyugton, azt mondják a többiek, olyan örökmozgó, mint én vagyok – mondta a színésznő a Blikknek. Lánya, Zsuzsó hamar ráérzett az anyaságra, az első időkben a színésznő főzött rájuk.

Amióta a színésznő nagymama lett, még jobban odafigyel az egészségére. Szeretne jó formában maradni, hogy az unokája sokáig fitt és szép nagymamával büszkélkedhessen.

Szépen öregedő és egészséges nagymamája akarok lenni Olíviának, olyan, aki le tud mellé térdelni, le tud feküdni a földre, könnyen felpattan onnan és tud majd vele szaladgálni. Az biztos, hogy súlyzóznom nem kell, ő az én kis karerősítőm – mondta a boldog nagymama a lapnak.