Család

Olivia Wilde-ot azért támadják, mert keveset van a gyerekeivel

Olivia Wilde szerint, hogyha férfi lenne, sosem beszélnének arról, hogy mennyit van a gyerekeivel, akiket felváltva nevel az exével.
2022. Szeptember 16.

Rendszeresen kapja a támadásokat Olivia Wilde, amikor épp nincs a gyerekeivel – derült ki a színésznő, a Variety-nek adott interjújából. Az ötéves Daisy és a nyolcéves Otist nevelő Wilde azt mondja, rendszeresen szólnak be neki, hogy „hogy merészeli magára hagyni a gyerekeket?”, miközben ő csak egy dolgozó nő.

„Soha nem láttam senkit, aki ilyet mondana egy férfiról. Sőt, ha egy pasi a gyerekével van, akkor ő egy valóságos hős”- vélekedett az interjúban a színésznő. Olivia és ex-férje Jason Sudeikis jelenleg a gyerekek felügyeleti jogáért küzdenek, a jogi csatározás már jó ideje húzódik. Ha színésznő, aki jelenleg Harry Styles párja elmondta, hogy a gyerekek most felváltva vannak nála és az exénél.  “Amikor velem vannak, akkor minden időmet nekik szentelem. Reggelit csinálok, elviszem őket iskolában, mint a legtöbb anyuka. Ők az én világom, a legjobb barátaim.”

Olivia Wilde azt is megjegyezte, hogy tisztában van azzal, az ő élete – hollywoodi hírességként – rendkívüli. De ez azzal is jár, hogy előző kapcsolatának lezárása ország-világ előtt zajlott, a gyámsági papírokat például a Las Vegas-i CinemaCon előadása közben a színpadon kézbesítették neki.

Szerinte a történetben nem ő, hanem elsősorban a gyerekei az áldozatok, az azonban mégis nagyon fájdalmas volt számára, hogy „a nők megszégyenítenek, amiért a saját egészségemet és boldogságomat szolgáló döntést hoztam.”

A témához kapcsolódik: Duplán szenvednek bűntudattól a dolgozó anyák