Család

Ördög Nóra „Nem én vagyok most az anyukák gyöngye”

Ördög Nóra a gondjairól mesélt: olykor nehéz összehangolnia a családanyaságot a munkával.
2023. Március 02.
ördög nóra
Fotó: fotocentral

Zajlik a Séfek séfe című műsor ötödik évadának forgatása. Ennek kapcsán a műsorvezető, Ördög Nóra olyan posztot osztott meg, amiből kiderül: ő is csak ugyanolyan édesanya, mint bármelyikünk, ő is hasonló gondokkal küzd. Ezer feladattal a munkában, a háztartásban, a gyereknevelésben, és jó volna még élvezni is az életet… Így fogalmazta meg:

„Január óta forgatjuk a Séfek Séfe legújabb évadát. Hosszú forgatási napokkal, sokszor hétvégén. Nem én vagyok most az anyukák gyöngye. Kibillen az egyensúly, és még akkor is nehéz ez az időszak, ha imádom a munkámat, megértőek és jó fejek a gyerekeim, és van egy szuper apukájuk, akinek nem tudok elég hálás lenni újra és újra és újra.”

A bejegyzésben több tanulságos dolog is van. Egyrészt jó hogy egy édesanya (mindegy, hogy ismert vagy sem) be tudja ismerni, ha épp nem érzi magát szuper anyának, és az is kiderül, hogy mennyire fontos, hogy legyen hátország. Akár egy apa, akár egy nagyszülő vagy egy barát, bárki, aki időnként tehermentesíteni tudja az embert.