Gyerek

Nézd, milyen cuki volt kicsiként Ördög Nóra

Nem sokkal volt nagyobb a videóban Ördög Nóri, mint most a kislánya, Mici.
2022. Október 18.
Ördög Nóra

A kétgyerekes, mindig gyönyörű műsorvezető, aki nem mellesleg balatoni kisboltokat üzemeltet a férjével és még egy saját szépségmárkát is életre hívott, a napokban nosztalgikus hangulatba került és követői legnagyobb örömére megosztott egy olyan videót az Instagramon, amelyben 12-13 éves lehetett.

Az 1994-ben készült videóban Nórit egy színjátszókörös fellépés után kapták mikrofonvégre: a darabban Boris, a szobalány szerepe jutott neki, amit nagyon testhezállónak érzett. A szereplés már akkor nagyon jól állt neki, és az is rögtön látszott, hogy egy pillanatra sem jött zavarba attól, hogy kamerák előtt kellett beszélnie.

 

 
 
 
 
 
Visualizza questo post su Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Un post condiviso da Nánásiék (@nanasiekhivatalos)

A kommentelők nem győztek betelni Ördög Nórát látva: nemcsak azt méltatták már-már egymás szavába vágva, hogy kicsinek is milyen szép volt, hanem észrevették azt is, milyen összeszedetten és választékosan beszélt. 

„Nóri, Te egy csodanő vagy, aki ebből a csodalányból lett!” – írta egyikük, majd a többiek így lelkendeztek: „Úristen, de édes vagy! Téged az Isten is erre a pályára teremtett!”, „Már akkor milyen magabiztosan álltál a kamera előtt! Engem az egyik televíziótól megállítottak egy kérdés erejéig, de konkrétan lefagytam és semmit nem tudtam kinyögni, pedig akkor már 19 éves voltam.” vagy „Gyönyörű voltál, mint ahogyan most is az vagy!”

Végül, de cseppet sem utolsó sorban akadt olyan is, aki szerint Nóriék kisfia megszólalásig hasonlít az édesanyjára: „A Venci egy klón!” – írta viccesen arra utalva, hogy a már 9 éves Mici kisöccse, a 8 éves Vencel pont úgy fest, mint az anyukája kislányként. Egy másik kommentelő viszont egészen más személy vonásait vélte felfedezni Nóriban: „Pont úgy nézel ki, mint Beyoncé fiatalon!”

(Nyitókép: Youtube – Nánásiék)