Család

„Peti nem ijed meg semmilyen, a gyerekekkel kapcsolatos dologtól” – Nádai Anikó férjéről mesélt

Nádai Anikó és Hajmásy Péter kisfia tavaly nyáron született, a műsorvezető úgy fogalmazott, hogy férje nélkül nem tudta volna végigcsinálni a kezdeteket.
2023. Április 05.
Nádai Anikó
Kép: Hargitay Olivér / RTL Klub

Eleinte nehéz volt megszokniuk, hogy megváltozott az életük, a műsorvezető nem is tért vissza dolgozni egy darabig, de mostanra már beállt a napi rutinjuk. Ma már a munkába, a forgatásokra is elkíséri őt a családja.

Szeretnénk, hogy Alex társaságkedvelő legyen. Ne csak apa, anya és a tesója létezzen a számára. A kicsinek kifejezetten jó, hogy új embereket ismerhetett meg. Ha pedig elpilledt, nagyot szundíthatott a babakocsiban a friss levegőn – magyarázta Anikó. A forgatások alatt a kisbabájára a férje és a stábtagok vigyáztak.

Férjéről és apaságról pedig elmondta, hogy „Peti a nulladik perctől minden teendőből kiveszi a részét, nem ijed meg semmilyen, a gyerekekkel kapcsolatos dologtól. Minden feladaton egyenlően osztozunk. Teljes mértékben felnőtt ehhez a szerephez, maximálisan számíthatok rá. Nélküle nem tudnám, illetve tudtam volna ezt végigcsinálni” – idézi a Blikk a műsorvezetőt.

A műsorvezetőnek két gyermeke van, korábbi kapcsolatából 2015-ben már született egy kisfia, Patrik.

forrás: Blikk.hu