Család

Remek hétvégével vár az ország legnagyobb családi rendezvénye

Az adventi időszak előtti hétvégén érdemes lesz kilátogatnotok a gyerekekkel a Budapest Sportarénába, ahol november 24-e és 26-a között számos élménnyel és játékkal, színes programokkal, előadásokkal és szakértőkkel vár benneteket a KidExpo. A legkisebbek szülei pedig az esemény társrendezvényén, a BabaMama Expón kaphatnak segítséget, hasznos tippeket és szakértői tanácsokat – és akár beszerezhetnek minden még szükséges babaholmit.
2023. November 18.

A KidExpo szervezői többek között sípályával, planetáriumi előadásokkal, olvasósarokkal és konzolbirodalommal is készültek az idei rendezvényre, és kipróbálhatjátok a reklámokból ismert játékújdonságokat is.

Több kiállító is készül játszóházzal, lesz olyan helyszín, ahol zenélhettek, különböző szerepjátékokat ismerhettek meg, de versenyautók, terepjárók, helikopterek és más vagány járgányok, dinoszauruszok éppúgy felsorakoznak, mint a játékbabák, a bébijátékok, a változatos építőjátékok, a plüssök minden mennyiségben és a társasjátékok.

Remek hétvégével vár az ország legnagyobb családi rendezvénye

Érdemes kilátogatnotok a KidExpóra, ha imádjátok az esti meséket, esetleg a gyerekek most ismerkednek a betűkkel, vagy már igazi könyvmolyok: hasznos és szórakoztató olvasnivalóból nem lesz hiány!

Az esemény idén is a karácsonyi készülődés jegyében zajlik: ajándékkísérő kártyákat, karácsonyi termésképeket és karácsonyfadíszeket is lehet készíteni.

A hasznos tanácsadások között szó lesz a helyes szájápolásról, az iskolaérettségről, a gyerekek képernyőidejéről, a sport nem csak testet fejlesztő szerepéről, de bátran felkereshetitek a dietetikusokat az ételintoleranciákkal kapcsolatban, és allergológus főorvos véleményét is kérhetitek a helyszínen.

Ha most várod a kisbabádat, látogass el az ország legnagyobb baba-mama rendezvényére, a BabaMama Expóra. Itt választ kaphatsz minden kérdésedre és rengeteg termékkel ismerkedhetsz meg a saját igényeidre szabva a várandósság, illetve a babázás idejére is.

120 kiállító legfrissebb termékújdonságai között válogathatsz, kedvezményesen vásárolhatsz és szakértőktől kaphatsz személyre szabott tanácsokat bababiztonság, altatás, szoptatás, hozzátáplálás, mozgásfejlődés és a fejlesztő nevelés témakörében.

Megtudhatod, hogyan táplálkozhatsz egészségesen a terhesség kilenc hónapja alatt, és milyen ruhadarabokkal készülhetsz fel a hidegebb évszakra. Ha pedig még keresed a megfelelő babakocsit, bababútorokat, hordozót, ezeket is megtalálhatod a rendezvényen.

Remek hétvégével vár az ország legnagyobb családi rendezvénye

A részletekről a www.kidexpo.hu és a www.babamamaexpo.hu oldalakon tájékozódhattok. Gyerekek számára a belépés ingyenes, a felnőtt jegy pedig levásárolható az egyik ismert játékáruházban. A BabaMama Expo a KidExpóval egy helyen és időben, azonos jeggyel látogatható.