Család

Síró babájuk miatt álltak bosszút a szülőkön a szomszédok

A babasírás, főleg ha a kicsi nem a miénk, zavaró lehet. De tényleg annyira, hogy ezért bosszút kell állni a szülőkön?
2023. November 17.
síró kisbaba az apukájával

Egy Torinohoz közel élő mérnök házaspár úgy gondolta, hogy meg kell leckéztetni a szomszédjukban lakó kisbaba szüleit, mert (szerintük) a kicsi a „kelleténél” többet sír és zajong.

Kihasználva szaktudásukat, lehetővé tették, hogy amikor a kisfiú keservesen sírni kezd, lekapcsolják a családnál az internetet, az elektromos áramot vagy ha a kedvük úgy tartotta, a gázt. Mindezeken túl a tévé antennáját is „megpiszkálták”, így elment az adás a készülékben.

Nem hagyták annyiban a zaklatást

Az újdonsült szülőknél egy idő után betelt a pohár, és feljelentést tettek a bosszús szomszédok ellen, akiknek a napokban bíróság elé kell állniuk a történtek miatt.

Mint kiderült, a zaklatásig fajuló konfliktus három éven át tartott a lakók között: kezdetben a babasírás irritálta a mérnök házaspárt, később pedig a kicsi nevetése, játék közbeni sikongatása húzta ki náluk a gyufát.

A kisfiú anyukája elmondta, hogy a 35 éves vádlottak attól sem riadtak vissza, hogy a szemetüket az ő kertrészükbe szórják, sőt arra is volt példa, hogy elvágták a vonalas telefonjuk vezetékeit vagy lekapcsolták a fűtést, amikor a gyerekük bármilyen minimális zajt csapott.

Nyitókép: Getty Images, Forrás: Via