Család

Támadják az anyát, mert soha nem tolja vissza a bevásárlókocsit

Azt mondja, nem hajlandó egyedül hagyni a gyerekeit az autóban csak azért, hogy visszatolja a bevásárlókocsit.
2024. Június 17.
anya megpuszilja a bevásárlókocsiban ülő babát
Kép: Getty Images

Egy anya a TikTokon osztotta meg gondolatait, miután azt tapasztalta, hogy csúnyán, elítélően néznek rá, mert nem tolja vissza a bevásárlókocsit. „Nem viszem vissza a bevásárlókocsit, ítélkezhettek felettem, ahogy akartok” – mondja Leslie Dobson, klinikai és törvényszéki pszichológus, aki a TikTokon a nevelésről és a biztonságról értekezik.

„Nem ültetem be a gyerekeimet a kocsiba, majd nem hagyom őket ott egyedül, hogy visszavigyem a bevásárlókocsit. Szóval, nyugodtan nézzenek rám ezért csúnyán.”

Sokan azonban egyáltalán nem értenek egyet az anya gyakorlatával. Többen azt írták, hogy ez megoldható és antiszociális, ahogy az anya viselkedik. Nem kell a gyerekeket magukra hagyni, velük együtt is vissza lehet tolni a bevásárlókocsit.

„A gyerekekkel együtt pakoljátok ki a bevásárlást, beteszitek a kocsiba. Majd visszaviszitek a kocsit, melléktermékként megtanítod a gyerekeidet is erre” – írja egy kommentelő.

„Te leszel az első, aki panaszkodni fog, ha valaki ott hagyja a bevásárlókocsit az autód mellett” – írja valaki más.

Ti mit gondoltok? Kiszúrás másokkal, ha nem visszük vissza a bevásárlókocsit? Gond nélkül elvégezhető a művelet két totyogóval? Az autóban lehet hagyni a gyerekeket?

(parents.com)