Család

Tízen vannak testvérek, de többségük nem vágyik sok gyerekre

Persze kivétel is akad az amerikai nagycsaládban, van, aki 98 gyerekben gondolkodik. Igaz, ő még csak óvodás.
2023. Június 26.
nagycsalád
Kép: Getty Images

Cassandra Morrise és férje tíz év alatt igazán nagy családot alapított ugyanis tíz gyermekük született. A család hétköznapi kihívásairól TikTok-on osztanak meg részleteket. A tíz gyerekük között van két ikerpár is, az egyik egypetejű ikrek, a másik ikerpár azonban kétpetéjű. Mindössze egy kislányuk született, ő a kilencedik a sorban.

Nemrégiben a szülők megkérdezték a gyerekeket, hogy ők hány gyereket szeretnének majd vállalni. Volt, akinek megfelel az amiben él és ő is tíz gyerekben gondolkodik, de a többségük kettő vagy egy gyereket vállalna. Az egyik kisfiú közölte, hogy senkinek semmi köze hozzá, hány gyereket tervez, és akadt olyan is, akinek még a tíz gyerek is kevés, ő 98-ban gondolkozik. Igaz, ő még csak óvodás, így nem biztos, hogy komolyan kell vennünk a válaszát.

@10kidsin10years This is how many kids our kids said they wanted when they grow up. We are excited to see how this actually plays out. #bigfamily #10kids #whenyougrowup #kidcount ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Persze a szülők csak a vicc kedvéért kérdezték meg ezt a gyerekektől, akik valószínűleg szintén nem vették nagyon komolyan a válaszadást.