Család

Megmutatta a tizenkét gyermekes anya, milyen náluk a nagymosás

Az egyik hozzászóló szerint "már nézni is fárasztó".
2023. Április 30.
(Kép forrása: @doughertydozen/TikTok)

Alicia Dougherty rendszeresen oszt meg videókat TikTok-csatornáján arról, hogy milyen tizenkét gyereket nevelni, gondoskodni róluk. Korábban többek között mutatta már meg, hogy milyen, amikor tízórait csomagol a családnak, vagy azt, hogy milyen teendői vannak még este, amikor a gyerekek lefeküdtek aludni.

Nemrégiben arról készített egy videót, hogy milyen a nagymosás utáni ruhaszortírozás náluk. Hat kisebb és nagyobb ruháskosárból válogatja szét a holmikat a tizennégy családtag számára, amiket összehajtogatva rendez kupacokba.

A gyorsított videó kevesebb, mint fél perc hosszú, azonban a háttérben lévő óra alapján nagyjából másfél óra, mire a feladat végére ér. A Kidspot szerint a zoknik hajtogatása ezután következik, amiről később az édesanya megosztotta, hogy közel még egy órát vesz igénybe.

@doughertydozen My favorite part is how completely unbothered our dog is during all of this #Laundry #ICantStop #SundayReset ♬ I Can't Stop (Ekali Tribute) - Flux Pavilion

 

Dougherty videója alatt megosztotta, hogy a kedvence az egészben az, hogy a kutyusukat láthatólag mennyire nem zavarják a történések körülötte.

A felvételhez sokan hozzászóltak, akik közül többen arra voltak kíváncsiak, hogy egyáltalán hogyan tudja megjegyezni, hogy melyik ruha kihez tartozik – amire csak annyit válaszolt, hogy egyszerűen jó a memóriája.

„Kimerültem már csak attól, hogy nézem” – írta az egyik kommentelő. Egy másik hozzászóló megjegyezte: „Soha többé nem panaszkodok a mosás miatt”.

Az abcNews két éve írt az akkor még tíz gyermeket nevelő családról, és a cikk szerint Dougherty útja az anyasághoz hosszú volt: férjével kilenc éven át próbálkoztak, és tizenegy vetélése volt, mielőtt 2011-ben az örökbefogadás mellett döntöttek. Hat nappal első gyermekük örökbefogadása után pedig kiderült, hogy az édesanya várandós.