Gyerek

Megmutatta a tízgyerekes anya, mennyit dolgozik még, miután a családja már alszik

Elképesztő, mennyi házimunkát végez még esténként az édesanya.
2022. Január 11.
Megmutatta a tízgyerekes anya, mennyit dolgozik még, miután a családja már alszik (A kép illusztráció. Fotó: Getty Images)

Alicia Dougherty rendszeresen mutatja meg TikTok csatornáján, hogy milyen 10 gyereket felnevelni, gondoskodni róluk. Több alkalommal mutatta már meg, hogy készít nekik reggelit, tízórait, vacsorát, most pedig azt, milyen feladatai vannak, ha a gyerekek már lefeküdtek – írja a 24.hu.

Az édesanyának a következő teendői szoktak lenni naponta éjfélig: az ételhordóik kicsomagolása, a jégakkut a mélyhűtőbe rakni, elmosogatni, rendet rakni a fürdőben, felakasztani a vizes törölközőket, másnap reggelre fogkrémet nyomni a fogkefékre, minden gyereknek előkészíteni a másnapi ruhákat, külön stócba, rágcsálnivalót, vizet csomagolni a következő iskolai napra, átnézni a kabátokat, leellenőrizni, hogy minden száraz-e, gondoskodni arról, hogy legyen egy extra maszk a táskákban, felporszívózni, felrakni töltőre a gyerekek iPadjét.

@doughertydozen #Routine What’s Your #EveningRoutine ? #BigFamily #BigFamilyLife #MomLife #10kids ♬ GOOD VIBES – Ellen Once Again

Dougherty erről készült videóját már több 13 millióan látták. A kommentelők többsége elképesztőnek találja, hogy mennyi feladatot elvégez, de akadnak olyanok is, akik felvetik, miért nem segít neki a férj és a gyerekek.

Forrás: 24.hu