Család

Tomán Szabina az anyaságról: Átírt mindent az életemben

A Palikék Világa by Manna vendége volt Tomán Szabina, ahol arról is mesélt, hogy élete legnagyobb vállalkozása első gyermeke megszületése volt.
2023. Március 01.
Tomán Szabina
Kép: pillanatkép Palikék Világa by Manna

A Három az igazság című műsor vendége volt Tomán Szabina, aki anyaságáról úgy fogalmazott, hogy egy csoda volt, amikor először édesanya lett.

„Nagyon-nagyon szerettem volna őt, életem legjobb vállalkozása volt. Én ott felnőttem. Addig mindig próbáltam alkalmazkodni, próbáltam megfelelni, de ez adott nekem egy olyan erőt… Az anyaság ad egy plusz erőt. Átírt mindent az életemben, az idővel való kapcsolatomat, a gondolkodásmódomat.”

Az anyaság kicsit meg is keményítette és egy év után érezte úgy, hogy nem jó helyzet számára az, hogy nem keres pénzt. Kiszolgáltatottnak érezte magát, mert gyerekkora óta dolgozott.

„Gyerekkorom óta hiába az anyukám kereste a pénzt, mindig arra fókuszáltam, hogy nekem legyen sajátom, ami az enyém. Ez nekem nagyon jó érzés a mai napig. Viszont ott volt egy közel egyéves időtartam, amikor nem kerestem, és ez nagyon frusztrált, nem tett boldoggá. Nem volt a másik oldalon semmilyen presszió, semmilyen nyomás, félre ne értsétek, de nekem nem esett jól. Egy idő után az önállóságom kezdett hiányozni” – mesélte Tomán Szabina, aki ma már kétgyermekes édesanya.

 

A korábbi modell, ma üzletasszony mesélt a modellek világáról is, elmondta, hogy kőkemény csapatmunka, nagy fegyelmet, alázatot és sok lemondást is kíván. Részletesen elmesélte azt is, hogyan szedett fel 30 kilogrammot első várandóssága alatt, majd hogyan szabadult meg tőle három hónap alatt. „Egy év után rájöttem, hogy meg kell ráznom magam, mert máshogy ez nem fog menni. Lefogytam három és fél hónap alatt harminc kilót, elkezdtem újra dolgozni” – fogalmazott Tomán Szabina, aki mára több sikeres vállalkozást is visz.