Egyéb

A divatos anya

Az anyaság nem egyszerű, főleg ha divatról van szó. Ilyenkor hajlamosak vagyunk alább adni az igényeinkből, hiszen nem mindig van idő arra, hogy gondosan kisminkeljük magunkat és még a kicsit is elássuk.
2022. Július 29.

Mégsem kell lemondani arról, hogy stílusosak és divatosak legyünk még a csecsemős időszakban sem! Az alábbiakban bemutatunk pár praktikát hozzá.

Nincs időnk öltözködni? Állítsunk össze kapszula ruhatárat

Akinek nincs ideje állandóan a ruhái között válogatni, annak a legpraktikusabb, ha összeállít egy kapszula ruhatárat. Ebben pár ruhadarab szerepel, de mindegyik tökéletesen illik egymáshoz. Vagyis akkor is jól nézünk ki, ha semmi időnk és energiánk nincs összenézni, hogy mit is vegyünk fel. Anyukaként, ha épp sétálni visszük a kicsit érdemes kényelmes és jól szellőző ruhákat választani. Ebben az esetben a kapszula ruhatárunk akár olyan pólóruhákból és leggingsekből is állhat, amelyeket akárhogy kombinálunk, illenek egymáshoz. A kapszula ruhatárba nem csak ruhákat, hanem cipőket, ékszereket, táskákat és mindenféle kiegészítőt is beilleszthetünk, ami minden ruhadarabhoz illeni fog.

Milyen ruhát válasszunk?

Mindenki tudja, hogy kétféle ruha létezik. Az egyiken mindig kell valamit igazítani, vagy hozzátenni, a másikat meg csak felkapjuk és tökéletesen áll – bármihez. Az ilyen női ruhák általában kényelmes anyagból készülnek és tökéletesek mindenféle sétához. Már jó előre készüljünk be velük még a kicsi érkezése előtt. Nem fogjuk megbánni. Színekben természetesen a kedvenceinket keressük meg. Ezzel az idei szezonban egyébként sem lesz probléma, hiszen idén a szivárvány szinte összes színe divatos most. Ráadásul nem csak a megszokott alapszínek, hanem a különféle árnyalatokból is bőven akad választék. A puncs színtől kezdve, az avokádó zöldig, vagy épp a levendula liláig mindenféle árnyalatból kaphatunk idén ruhákat. Fazonban sem szűkölködik idén a ruhaválaszték. Igaz, hogy amik most is tarolnak azok a különféle oversize modellek, de a retro őrület miatt visszatértek az ötvenes-hatvanas évek könnyed nőies eleganciát képviselő karcsúsított ruhái is. Ezért aki kedveli az elegáns ruhákat, az a szezonban bőven talál olyanokat, amelyek a csemetéjével való séta közben is rendkívül komfortosak lesznek.

Kényelmes és egyben csinos cipők? Nem lehetetlen!

Akiknek még pici babájuk van, azok számára még a legkisebb magassarkú viselése is kész kínszenvedés lehet az első hónapokban. Ezért a legjobb, ha bekészülünk néhány kényelmes, mégis nőies lábbelivel. A platformokban nem fogunk csalódni. A most nagyon divatos vastagtalpú cipők és szandálok pont, hogy a legjobb kényelmet nyújtják a fájó és érzékeny lábaknak. Például egy vastag talppal rendelkező sneaker nem csak kényelmes, de a platform talp miatt még ruhához és szoknyához is nagyon nőiesen mutat. Platformból azonban nem csak sneaker létezik. Igazán kényelmes platform modelleket kapunk teletalpú, éktalpú szandálokból illetve olyan magassarkú cipőkből, amelynek vastag a sarka és a talpa is. Ez a kombináció kíméli a lábakat mégis rendkívül nőies és csinos megjelenést kölcsönöz.