Egyéb

Őszinte videót osztott meg rumlis otthonáról a 4 gyerekes anyuka

Nem mindig jut annyi idő a takarításra, amennyit szeretnénk. Ez a 4 gyermekes anyuka bevállalta, hogy megmutatja, milyen az otthonuk, ha rumli van.
2022. Július 27.
Kép: Elva Etienne/Getty Images

Akinek van lurkója az tudja, hogy a gyereknevelés nem egyszerű feladat, rengeteg odafigyelést és energiát kíván. És, akkor még nem is beszéltünk a járulékos feladatokról, mint például az állandó rendrakás és takarítás. A 4 gyermekes édesanya erre igyekszik felhívni a figyelmet.

Bri James egy videót osztott meg a TikTokon, a lakása úgy néz ki mintha minimum egy tornádó söpört volna rajta végig. Ruhák, játékok mindenhol, sőt még felborult bútordarabok is látszanak. Az anya a videóban elmondta, hogy mindez 4 gyermek, és 2 lusta felnőtt műve, ugyanis a férjével úgy döntöttek, hogy 4 napig egyáltalán nem tesznek rendet. Arra azért kitért, hogy rendetlenség van a lakásban, de kosz nincs és ez lényeges különbség. És elmondta, hogy a videó készítése után belefog a pakolásba, ami minimum egy napos meló lesz.

@themessymama4I will block those who are mean. this is to keep me accountable not for views.

♬ original sound – themessymama4

A videót rengetegen megnézték, a netezőket eléggé megosztotta. Volt, aki kifejtette, hogy neki 5 gyereke van, és sajnos nem kell hozzá 4 nap, hogy így nézzen ki a lakás, elég egy óra is. Volt azonban olyan is, aki felháborodott, és a sajnálatát fejezte ki a gyerekek felé, hogy így kell felnőniük, annak ellenére is, hogy Bri egyértelműen elmondja, nem így élnek ez egyszeri alkalom.