Gyerek

5 különleges ajándéktipp gyerekeknek

Megpróbálunk pár kreativitást, gondolkodást serkentő játékokat ajánlani, nem bánjunk, ha zöld, azt sem, ha hazai dizájn.
2012. December 15.

Sőt ha még 11 nappal karácsony előtt beszerezhető, az lesz a főnyeremény, ezért ahol lehet, szerepelnek linkek webshopokhoz is, hogy rögtön meg tudjátok nézni, van-e készleten, és még ki tudják-e szállítani időben.

1. Ha van a falon valami, amire nem tilos, sőt kifejezetten szabad rajzolni, akkor talán sikerül megúszni a falfirkálást. 45 x 200 centis öntapadós krétatábla, a Pátria irodaszer oldalán itt kapható, személyes átvétel van.

Ár: 1560 Ft

2. Tagadhatatlanul zöld, kreatív és egy bizonyos korig az egész családot összehozó játékcsalád a MakeDo, ugyanis elsősorban a dolgok összetartását segítő elemek kerülnek egy dobozba: egy kartont is jól vágó fűrész és kapcsok, zsanérok tömkelege tartozik az alapcsomagba, ezek és a mindenféle papírok, kartonok segítségével gyakorlatilag bármit lehet építeni. De vannak szettek is matricával: autós, robotos és repülős, babaház, elefánt és hasonlók.A MakeDo oldalán számtalan inspiráló ötletet találunk, sőt, dicsőségfal is található havi nyereményjátékkal. Itthon a Kartonjáték, a Varázspalota és a Shopping All oldalán található többféle termék is.

Árak: 1990 Ft-tól.

3. A festett kavicsalapokon nyugvó interaktív meserendszer nem is oly rég indult, minden a megálmodott Pandala-szigetek környékén történik, egy megfelelő mágneses felületen máris lehet kezdeni a játékot, minden figuracsaládhoz történet is tartozik. Egy festett vastábla 6 mágnessel 7000 forintnál kezdődik, egy-egy kavicsfigura 7-800 forint, részletek itt.

4. Döbbenetesen jó fej mangalicák kaphatók a Namiban, háziszőttes az alapanyaguk, és méretük egy közepes díszpárna méretével vetekedik. Ha a gyermek egy kicsit is bírja a malacokat, tipikusan a „kell” kategória, főleg mert a szülő szemeit is gyönyörködteti, sőt biztosan édesen lehet szunyókálni egyet a kis sonkáin.

5. Legórajongóknak kötelező ez az emberkeformába öntött zsírkréta, remélhetőleg a kicsik még nem morfondíroznak azon, hogy ilyen szép krétát talán jobb nézegetni, mint elhasználni.

8 db 2150 Ft.

Van még maci, szív és csillag formájú is.

Tetszettek ezek az ajándéktippek? Ha igen, kattints az Időtetrisz blogra a folytatásért!

Forrás: Időtetrisz