Gyerek

Adventi játék – Íme a legjobbak!

Adventi játékunkban három héten keresztül tölthettétek fel legszebb adventi naptáratok, adventi koszorútok illetve karácsony sütitek fotóját. Íme a a legjobbak teljes listája!
2012. December 23.

Első forduló – Adventi naptárak

Mondókás

Első helyen a ti szavazataitok alapján ez a kedves, karácsonyfás alkotás végzett, melynek lényege, hogy minden kis “dísz” hátoldalán van egy ének vagy egy mondóka, és minden nap azt dúdolják el, amely az adott napra szól. Az ötletes naptár „andrealazarkonc” felhasználónevű olvasónk munkája.

Adventi játék - Íme a legjobbak!

Angyalkás adventi naptár

A ti szavazataitok alapján gyönyörű varrott és hímzett adventi naptárjával „ejhaj2012” felhasználónevű olvasónk végzett. Naptárjának különlegessége, hogy minden évben újra felhasználható.

Adventi játék - Íme a legjobbak!

Újrahasznosítható adventi naptár

Szintén egy hímzett és újrahasznosítható gyönyörűség futott be még a harmadik helyre a ti szavazataitok alapján.Bár nem teljesen tudjuk kivenni, de ha jól látjuk, a naptárra kicsi zsebecskéket is hímzett „JCsilli” felhasználónevű olvasónk, azokba lehet rejteni a kicsi meglepetéseket.

Adventi játék - Íme a legjobbak!

A versenyben az első tíz legtöbb szavazattal rendelkező játékos is jutalomban részesül. Íme a további nyertesek listája:

Andelf

tsilla

Veszy

Emyke

lemna74

nemeth83

babypocak

Második forduló – Adventi koszorúk

„Lógatva”

Első helyen a ti szavazataitok alapján ez a speciális, plafonra lógatott koszorú került, „orsi_dbk felhasználónevű olvasónk munkája.

Adventi játék - Íme a legjobbak!

Klasszikus

A ti szavazataitok alapján második helyen „JCsilli” felhasználónevű olvasónk klasszikusan egyszerű, piros gyertyás koszorúja végzett.

Adventi játék - Íme a legjobbak!

Mézeskalácsos

A ti szavazataitok alapján a dobogó harmadik helyére három csodaszép, mézeskalácsból készült koszorú került, „renike1987” felhasználónevű olvasónk munkái.

Adventi játék - Íme a legjobbak!

A versenyben az első tíz legtöbb szavazatot kapott játékos is jutalomban részesül, íme a további nyertesek listája:

gyongy30

perczeleniko

76timi18

pappevi

babypocak

enci1989

nickey89

Harmadik forduló – Sütemények

Mézeskalács kavalkád

Első helyen a ti szavazataitok alapján „JCsilli” felhasználónevű olvasónk csodás alkotásai kerültek.

Adventi játék - Íme a legjobbak!

Mézeskalács

Szintén klasszikus mézeskaláccsal nevezett „fehereva7” felhasználónevű olvasónk és a ti szavazataitok alapján második helyre került gazdagon díszítetett, csodaszép süteményeivel.

Adventi játék - Íme a legjobbak!

Rudolf, a piros orrú rénszarvas

A dobogó harmadik helyére a szavazataitok alapján ezek a nagyon-nagyon helyes kis rénszarvasos – talán linzer-szerű – sütik kerültek, „solymossylinda” nevű felhasználónk munkái.

Adventi játék - Íme a legjobbak!

Ebben a fordulóban összesen négy nevezés érkezett, negyedik feltöltőnk, aki jutalmat kap „pappevi” felhasználónevű játékosunk

Mindenkinek gratulálunk, és nagyon köszönjük a munkáitokat!