Gyerek

Aranyos adventi naptárt készített édesanyjának egy kisfiú

Nagyon megható adventi naptárral lepte meg idén az édesanyját egy tízéves kisfiú, amit teljesen saját kezűleg készített.
2023. December 07.
(Kép forrása: Videórészlet - @love_makes_family_grow/TikTok)

A TikTok-on @love_makes_family_grow néven regisztrált édesanya, Destiny osztott meg videót arról az adventi naptárról, amit tízéves fia, Ezra készített neki, írja a Motherly. A kisfiú egy pizzásdobozt alakított át naptárrá, amire ablakokat perforált, és a saját készleteiből való édességet és kedves üzeneteket rejtett el benne édesanyjának.

Destiny az első napi ablak kibontásáról osztott meg egy videót, amiben Ezra megmutatta a naptárt. Az első napra egy Halloween-cukorka mellé egy nagyon aranyos kis üzenetet is tett, amin az állt: „Szeretem a lasagna-dat”. A kisfiú elmondta a videóban, hogy majd később is talál még hasonlókat, és  néhány kupont is a naptárban az édesanyja.

Amikor Destiny megkérdezte, hogy miért készített neki adventi naptárt, kisfia azt mondta: „Úgy gondoltam, hogy mivel te mindannyiunknak adtál adventi naptárt, nem lehet, hogy neked ne legyen egy. Bár többször azt mondta, hogy neked nem szükséges, hogy legyen egy, mégis belevágtam, és készítettem egyet”.

Ezra kedvessége pedig nem csak édesanyját hatotta meg: a hozzászólások között sokan írtak arról, mennyire aranyos a kisfiú és az ajándéka.