Gyerek

Aranyos képeket osztott meg édesapja telefonjáról Tom Brady lánya

Tom Brady tízéves lánya rövid időre megkaparintotta édesapja telefonját, és két aranyos képet tett közzé.
2023. Március 05.
Tom Brady (Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images)

Tom Brady tízéves lánya, Vivian egy rövid időre megszerezte visszavonult amerikaifutball-játékos édesapja telefonját, és arra használta, hogy megosszon két aranyos képet a családjuk új kismacskájáról, számolt be róla a Today.

Az egyik képen a kiskedvenc éppen egy pohár vízbe néz bele, Vivian pedig a következőt írta a fotó mellé: „Poke a nevem – azt játszom, hogy Vivi vizét iszom meg”. A második képen pedig éppen alszik a kismacska – és hogy Tom Brady követői tudják, hogy ki áll a vicces képek mögött, Vivian azt írta: „Szundi idő!!! (Apropó, ez Vivi 🙂 apa telefonjáról)”. A képeket 24 óráig elérhető Instagram történetben tette közzé, amiket a Today cikkében meg lehet nézni.

A kiskedvenc egyike a két kismacskának, akiket Brady februárban fogadott örökbe, valószínűleg Vivian biztatására, ugyanis amikor Instagram-történetben megosztotta a kisállatok érkezésének hírét, azt írta, hogy „Vivi ismét győzött”, egy szívecske szimbólummal.

Tom Brady-nek és volt felesésének, Gisele Bündchen modellnek Vivian mellett van egy fiuk is, Ben, aki 13 éves. Brady-nek van egy idősebb fia is, a 15 éves John, akinek édesanyja Bridget Moynahan színésznő.