Gyerek

Egy 2 éves segített megünnepelni legjobb barátja 100. születésnapját

A koronavírus-járvány hozta össze a 100 éves Mary O'Neillt és a szomszédjában élő kétéves Benjamint.
2021. Szeptember 02.

A koronavírus-járvány alatt kötött barátságot Mary O’Neill és Benjamin Olson. Egymás szomszédságában élnek. Mary kilencvenkilenc éves volt, Benjamin pedig még csak kettő, amikor megismerkedtek. A kisfiú édesanyja a Today-nek elmondta, hogy Benjamin több mint egy évig nem látott más gyereket, így a szomszéd nénivel alakult ki erős kötelék.

Közeledett Mary századik születésnapja. Ennek alkalmából a barátok és a család úgy döntöttek, összegyűlnek ünnepelni, nem törődve azzal, hogy Mary valójában csak december közepén tölti be a századik évet. Természetesen a kis Benjamint is örömmel látták a születésnapi bulin.

A kisfiú anyukája, Sarah kitalálta, hogy az ismerősöktől összegyűjt száz születésnapi üdvözlőlapot, de híre ment a kezdeményezésnek, így végül 21 amerikai államból több mint 300 képeslap érkezett, de volt, aki Németországból adta fel a jókívánságokat.

 

A kis Benjamin pedig nagy örömét lelte abban, hogy naponta ellenőrizze a postaládát, újabb képeslapok után kutatva, hogy átadhassa azokat idős barátnőjének.