Gyerek

Falra rajzolt a gyerek? Egy anya kitalálta a legjobb megoldást!

A legangyalibb gyerekekkel is megesik olykor, hogy míg egy percre hátat fordíthatsz neki, önkifejezése kibontakoztatásaként egy gyönyörű házikóval díszíti a falat, filctollal. Egy kanadai anyuka hihetetlenül jól reagált rá.
2017. November 26.

Természetesen egy falra festett nemkívánatos alkotást le lehet festeni, de valljuk be, ez azért elég körülményes és nem túl költséghatékony megoldás minden egyes alkalommal, amikor a gyermekünk így villantja meg a művészi tehetségét. De akkor mégis mit tehetünk?

Egy kanadai édesanya zseniális ötlettel rukkolt elő. Kreatív és szellemes, ráadásul nincs szükségünk egy deka új tapétára vagy festékre sem. A felesége kreálmányáról az apuka, Eric Masicotte készített fotót, és tette fel a netre.

Ahogy látjuk, a hatéves fiuk, Erik egy nem elhanyagolható méretű zöld házzal dekorálta a krémszínű falat, amit az anyuka szépen bekeretezett, így mára egy aranyos emlékként díszíti a nappalit.

Többezren likeolták a képeket, és nagyjából 100 ezer megosztást kapott (mára talán még többet).

Szöveg: R.C. Massicotte (b. 2011) A megzavart ház, 2017 Filctoll akrilfestéken Szüleinek ajándékozva, meglepetésként. Nov. 13.